2777
2789
عنوان

مچ نامزدمو گرفتم خیانت ج ن س ی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 11600 بازدید | 152 پست
کاش میتونستم هرچیزی رو که فرستاده بزارم اینجا من اینقدر حالم بده که دیگه دست و پام شل شده بیام اینجا ...

از صفحه ش میتونی با گوشیت فیلم بگیری؟؟ بعدا نزنه زیرش.. عقدی یا نشون؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

در واقع خدا دوست داشته همین فیلم خودش مدرکه ک ب این راحتی گیرش اوردی

آره خیلی دوسم داشت که نذاشت با این برم زیر یه سقف

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا چرا یهویی فیلم رو فرستاد ؟؟

نترسیده یه موقع پخشش کنه ابرو ش ببره؟؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

قطعا جدایی شاید حالم بد شد ولی خداروشکر میکنمممم که فهمیدم من میدونستم یه چیزایی رو ولی باور نمیکردم ...

عزیزم قطعا سخته واست. ولی اول خداروشکر کن که زود فهمیدی و به شخصیتش پی بردی. و خداروشکر که عاقلی. وای که چقدر از دست بعضی این دخترای نی نی سایت حرص میخوریم

از صفحه ش میتونی با گوشیت فیلم بگیری؟؟ بعدا نزنه زیرش.. عقدی یا نشون؟

نشون 

آره همه اسکرین ها و فیلم هارو نگه داشتم 

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

پسره گفت؟ یا خواهرت؟

پسره گفت

اصلا چرا یهویی فیلم رو فرستاد ؟؟نترسیده یه موقع پخشش کنه ابرو ش ببره؟؟

از همین موندم بخدا 

سه چهار روز بود چت میکردم باهاش خیلی سرد جواب میداد

مثل اینکه دوست دخترش تو تلگرام همش پیام میده التماس میکنه که برگرد یا با اکانت فیک میاد میگه دوستشم پشیمونه 

یا میخواد از زیر زبونش حرف بکشه 

اینم فکر کرد دخترس

نشون آره همه اسکرین ها و فیلم هارو نگه داشتم

افریننن.. اگر لپ تاب داری بریز تو لپ تاب گ

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اصلا چرا یهویی فیلم رو فرستاد ؟؟نترسیده یه موقع پخشش کنه ابرو ش ببره؟؟

این بشر اگه شرف داشت فیلم دختره رو نمی‌گرفت فقط با چه خونسردی فیلم رو فرستاد نمیدونم 

مثل اینکه دختره با چندین نفر بوده و رابطه ج.ن.س.ی داشته 

شاید باورتون نشه من توی زندگیم هیچوقت وارد همچین رابطه هایی نشدم اونوقت باید یه آدم این مدلی بیاد جلو راهم

خوشبحالت مدرکم داری راحت جدا میشی

چرا مگه تو نمیتونی گلم؟

افریننن.. اگر لپ تاب داری بریز تو لپ تاب گ

تو همین گوشیم دست خودم امنه دیگه تموم شد

خب الان از تجسس بیهوده است راضی هستیفیلم مال قبل نامزدی بوده بعد هم خودت باعث نشو فیل شوهرت یاد هندو ...

بره بمیره همچین شوهری خیلی بهتره 

همچین آدمی رو کنارم میخوام چیکار

تایپ فیکههیچ آدم احمقی واسه یه اکانت فیلم رابطه جنسی خودشو نمیفرسته

چرا اینقدر راحت دروغ میگین 

الان اسکرین میذارم