2777
2789
عنوان

دخترای اصفهانی بیاین

212 بازدید | 22 پست

سلام دنبال کسی ام که باحال باشه اهل پیاده روی تو جاده سلامت و بالارفتن کوه صفه تا قله باشه

روزای جمعه

فقط دخترونه 

کسی هست؟

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه یکی بود بچه هامو نگه می‌داشت حتما میومدم

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

هواگرمه طرف صفه هم خطرناکه

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
الان‌گرمه و جنگه دختررررر

من صبح ساعت ۴ میرم تا ۸ اومدم پایین

بعدم افسردگی گرفتیم🥲چیکار کنیم 

نمی ترسی؟😥معتاد اینا نیست؟

نه عزیزم من از برج 8 پارسال شروع کردم هر جمعه میرفتم 

بعضی وقتا هم خسته میشدم نمی‌رفتم..

اینقدر اون تایم شلووووغ که حد نداره 

بعضیا ساعت 3 میان 

من معتاد ساعت 4صبح تو خواب نازش

نه عزیزم من از برج 8 پارسال شروع کردم هر جمعه میرفتم بعضی وقتا هم خسته میشدم نمی‌رفتم..اینقدر اون تا ...

تو شهر ما که زیاده حداقل باید از ساعت 8 به اینور بریم بیرون

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️