2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد ۷۸ سال خودم رسیدم انقد طولش میدن پول میگیرن الکی کشش میدن همجا

آره دقیقا خیلی خیلی کش میده اموزشگاه

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

خب چکار کنم زودتر پیشرفت کنم

گلم 🌷🌷

من یک کتابی نوشتم در ۳۰ درس که به صورت خیلی سریع و ساده زبان رو از پایه یاد میگیرین و به سطح بالا می‌رسید. هدفم از طراحی این کتاب اینه که گرامرهارو هدفمند یاد بگیرید و بتونید خودتون جمله بسازید و در زمان کم تمام مطالب رو یاد بگیرید و بتونید صحبت کنید آموزشم متفاوت با مدرسه هست و روش خودم هست .

میتونید چند نمونه از درس هارو هم ب صورت رایگان ببینید و بعد تصمیم بگیرید . 

هم میتونید به صورت‌ خودخوان داشته باشید که تمریناتش پاسخنامه هم داره. کامل براتون می‌فرستم اندازه ۴ سال آموزشگاه جلو میندازه شمارو

و هم میتونیدکلاس شرکت کنید .

به صورت خودخوان هزینه کلا ۵۰۰ تومنه که کامل تمام درس های کتابم و تمریناتش و پاسخنامه رو یک جا براتون میفرستم .

اگر کلاس رو بخوایید و رفع اشکال بشه ۳۰ جلسه هست هزینه به صورت قسطی در ۱۰ قسطه هر قسط ۲۱۰ تومن هر ۳ جلسه یکبار میدید بعد از رضایت.

پیام بدید درخدمتم

ایدی ایتا Englishapieceofcake

ایدی تلگرام englishapieceofcake

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

به خودت بستگی داره معمولا ۱ تا ۲ سال زمان میبره اگه وقت بذاری بعد ۲ سال میتونی مثل نیتیو ها صحبت کنی ...

خب خودمم بخونم با کلاس معمولی بعد دوسال به advance میرسم؟

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿