2777
2789
عنوان

عذاب طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 48 پست
ن متاسفانه اجازه بیرون رفتن و کار پیدا کردن نداد تواین سالا همش تو خونه مث زندانیا بودم

این مورد آخری دیگه واقعا افتضاح....اگر میتونی بری سرکار و مستقل بشی و میدونی ادامه زندگی باهاش فقط برات پشیمونی جدا شو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالم از این مردهایی که خودشون خیانت میکنن ولی رو زنشون غیرت دارن به هم خورده کاکولدها بهتر از این موجودات زرنگ هستن

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

اره یجورایی همه موافق طلاقن حتا پدرمم ک زنده بود همش میگفت برگرد بااین ادم آینده ای نداری

خب خداروشکر برگرد خونه‌تون که چندسال دیگه به خودت نگی خانوادم حمایتم میکردن چرا طلاق نگرفتم):

همون بهتر خدا ی چی دونسته بهش بچه نداده جدا شو به همه هم بگو بخاطر این که شوهرت مشکل داشته بچه دار نمیشده بوده ایشالا دوباره ازدواج میکنی سفید بخت میشی

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

ابرو؟؟ همون فامیل وقتی جنازه تو بیاره بندازه جلو در خونه ننه بابات به نظر میان میگن خوب کرد سر زندگیش موند؟؟ اللن مردم فکر جای امنن برن پناه ببرن از جنگ. اصلاا هم به تخمشون نیست تو داری چه عذابی میکشه. میخوای از این سگ داعشی یه توله سگ داعشی دنیا بیاری؟؟! عقلتو از دست دادی؟؟ مگه چند بار قراره زندگی کنی که به خاطر حرف مردمی که بیشتر از اینکه زندگی تو براشون مهم باشه. به این فکر میکنن که چرا رنگ 💩💩شون نسبت به دیروز فرق داره ـچرا شکمشون امروز داره مثل تراکتور صدا میده.. داری جوونیت حال خوبت ـروزهای طلایی زنذگیتو هدر میدی.. جدا شو با ادمی باش که قدرتو بدونه.. حالتو خوب کنه. بچه سالم دنیا بیاری. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

شما جای من بودین میتونستین این زندگی رو تحمل کنین

اصلا نمیشه همچون ادمیو تحمل کنی همین که بچه نداری خداروشکر کن مطمن باش فرصتای خوب واسه ازدواح برات پیش میاد طلاق بگیر مهریه ات هم بگیر بروخونه بابات یه کاری پیدا کن برو سرکار این چه زندگیه داری تحمل میکنی 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
اره یجورایی همه موافق طلاقن حتا پدرمم ک زنده بود همش میگفت برگرد بااین ادم آینده ای نداری

تا تبدیل به یک جنازه بی اعصاب وروان نشدی،قید این زندگی رابزن

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
خیلی جالبه خودمو جای شما میذارم با هرکدوم از یک دلیلی که گفتین صددرصد جدا میشدم شما این همه دلیل دار ...

ن میدونی دلم اصلا بهش خوش نیس ولی بخاطر سنم ک۳۴سالمه میترسم دیگه شاید هیچوقت دیگه نتونم با کس دیگه ای ازدواج کنم یا اگه ازدواج کنم ازین بدتر بیاد سراغم چون همه خاهر برادرام سر زندگیشونن پدرم فوت شده مادرم هم سنش بالاس بلخره طلاق هم بگیرم نمیتونم ب ازدواج مجدد فک نکنم چون تنهامیشم. ترسم ازینه بدتر ازین شوهر سراغم بیاد

خل شدی؟ پشیمون چی بشی !! 

تا جوونی خودت راحت کن ! 

اقا خیلی همه چیش تکمیله هرز هم میپره !! ماشالا کلکسیون تکمیله 

خانوادت هم که حمایتت میکنن .‌دلیل محکم برا طلاق هم داری 

اگر نری فقط و فقط فردا خودت مقصری 

برای مردن زندگی نکن ...بمیر برای زندگی کردن 
شما جای من بودین میتونستین این زندگی رو تحمل کنین

نه حتی یه روز

بچه هم ک نداری خانوادت هم ک میگن برگرد 

پس دیگه چرا موندی؟ خودت فکر نکردی دقیقا بخاطر کدوم نکته مثبت شوهرت موندی؟ اخلاق خوب؟ پول فراوان؟ عشق و توجه؟ .....