2777
2789
عنوان

عذاب طلاق

465 بازدید | 48 پست

از سال ۹۵عروسی کردم توی این سالها خیلی راها رفتیم واس بچه دارشدن ای وی اف هم کردیم نشد شوهرم مشکل کروموزوم داره امکانش خیلی ضعیفه ک بچه داربشه خیلی این سالا عذاب کشیدم مادرشوهرم بهم گیر میداد نمیتونی ی بچه بیاری .بحث بچه ب کنار.شوهرم ازین آدمای هست ک افکار د ا ع شی دارن باید حجاب کامل داشته باشم ی ذره نباید عطر و ارایش داشته باشم هیچ جا بابا منم زنم دلم یکم رسیدگی میخاد بوی خوش میخاد زیبایی میخاد چندروز پیش عروسی خاهرم بود دوشب بود شب اول مابراش جشن گرفتیم شب دوم شوهرش جشن گرفت انقد از دماغم درآورد شب دوم نتونستم برم عروسی خاهرم مامانمم بخاطر ناراحتی من نرفت درواقع شوهرم نذاشت برم بعدش ی بحثی شد سر این مساله مامانم بهش توپید بعد داداشم بهش گفت خاهرمو برگردون خونه . نبرش خونت. خونه ی من شهر دیگس. تو این سالا خیلی ازین بابت اذیت شدم ک همچی رو گناه میدونه بخدا توی همه چیزم نظر میده اینکارو کن این کارو نکن این گناهه اون گناهه تازه تو ی اتاق هستم تو حیاط پدرشوهرم پارسال ب سختی تونستیم ی خونه مستقل بخریم ک قسطاش این ماه تموم میشه دیگه نصفش ب نام منه. من تو شهر غریب ازخانواده م دورم تااخر عمر هم بچه نخواهیم داشت شوهرم صب میره کار شب میاد همیشه تنهام بگم شوهرم دست بزن هم پیدا کرده تایکم عصبی میشه سرم فریاد میکشه میاد بالا سرم یا میزنه یا دستشو میگیره ک بزنه همش فریاد هاش تو گوشمه ازنظر قیافه هم اصلا چنگی ب دل نمیزنه بلاجبار باهاش دارم زندگی میکنم ب خاطر ابرو. این اخرا ی زن از فامیلاش شوهرش خونش نبود واس ی مدت رفته بود جای دیگه زنش تنها بود شوهرم ی رفتارای خاصی داشت وقتی اونومیدید رفت وامدهای بی مورد میکرد جایی ک اون خانوم هم بود بهش ی شک های کردم ک متاسفانه وقتی باهاش درمیون گذاشتم گفت ب تو ربطی نداره تحمل نداری برو خونه بابات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب من حقوقیش رو میگم و احساسیش با بقیه

همینکه بچه دار نمیشه میتونید طلاق بگیرید و برای دادگاه قابل قبوله

حالا بحث احساسی و مشاوره ایش با دیگران

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

عزیزم فکر اساسی در مورد زندگیت بکن.موضوع بچه در برابر مشکلاتت خیلی کوچیکه.همون بهتر که بچه ندارین خدا دوست داشته

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

خداروشکر بچه نداری با این شوهر با این افکار پوسیده بچه میخوای چیکار،طلاق بگیر خانوادتم که پشتتن

این شوهر پشیمونی نداره 

جداشو برو درس بخون کار کن خیلی برات بهتر میشه 

تو الان افسرده ای برا همین از طلاق میترسی

یه ذره آزادی بچشی میفهمی تو چه جهنمی زندگی میکردی