2777
2789
عنوان

طلاق سخته عقدم نمیسازیم با هم

| مشاهده متن کامل بحث + 37906 بازدید | 482 پست

تو هر تصمیمی باید ببینی چی از دست میدی چی به دست میاری. یا اینکه بعد تصمیمت چه پیامدی برات داره. 

ولی قبل از هر تصمیمی به نظرم یه مدت از هم دور باشید بهتر باشه. بعد با هم صحبت کنید. این زندگی دو نفر شماست که هر کدوم اذیت بشه مطمئنا رو اون یکی هم تاثیر میذاره حتی اگر انکار کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت صلاح‌مملکت خویش خسروان دانند 😐

چرا این گفتی بهش. صرف نظر از اینکه اون آدم خوب یا بدی هست، همینطور که طلاق برای شما پیامد داره برای اون هم باید پیامدی داشته باشه. شاید این همون دلیلی بشه که از طلاق بترسه و رفتارش رو اصلاح کنه

نه اهل این حرفا نیست و‌نمیاد اما من احساس میکنم اختلال روانی داره چون خیلی مودیه و رفتاراش ثبات ندار ...

خودت حتما ی مشاوره برو برای گرفتن تصمیم درست و لی اینو بدون این ادما ذاتشون تغییر نمیکنه تا جوونیو بچه نداری 

کو ؟!  کجاست !؟