2777
2789
عنوان

راهکار برای بوی بد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 166 پست
شهر خودمونم ارومیه س🥰

اینو دیگه یادم مونده بود😂😂😂😂 بگو چه عجب 🤣🤣🤣🤣 پس زیاد دور نیستا شهرامون فکر کنم ۴ ساعت راه باشه

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آها انشالله هر جا هستین موفق باشین و زیر سایه حق، آره خوب میکنین هم اون بنده خدا ها آواره نمیشن هم ب ...

خیلییییییی ممنون عزیزم 

آره والا هرچی مصلحته پیش بیاد 

قرررربووووووونت عزیزدلم ب همچنین فدات بشممممم

آره والا ایشالا دیگه زن و شوهر تو شهر غریب خیلی تشنه ی بچه ایم که سرمونو با وجودش گرم کنه

بازم سپردیم دست خدا خودش چی میخاد همون بشه 

من ۲۸ سالمه فکر کنم توام ۲۵ هستی درسته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو دیگه یادم مونده بود😂😂😂😂 بگو چه عجب 🤣🤣🤣🤣 پس زیاد دور نیستا شهرامون فکر کنم ۴ ساعت راه با ...

😂😂😂😂😂

دیگه یک ساله باهم تو نی نی سایت دوست شدیم 

طبیعیه عشقم 😁

آرهههههه نزدیکیم 😍

خیلییییییی ممنون عزیزم آره والا هرچی مصلحته پیش بیاد قرررربووووووونت عزیزدلم ب همچنین فدات بشمممممآر ...

انشالله ، خدا نکنه عزیزم سلامت باشی ، به خدا همین زودی میشه به لطف خدا😍 انقدر سرتون گرم بشه یادتون بره سرتونو بخارونین🤣 انشالله خیر میشه ، انشالله ۱۲۰ ساله بشی😍 نه من ۲۳ سالو ۴ ماهمه😂 میگم نسترن خدا به منو هادی رحم کنه انقدر تبلیم دوتامونم البته خدا به اون‌بچه رحم کنه دیگه همه میگن میخندن😂 جاریم میگه آبجیم میگه 😂 میگن تو از شوهرت تنبل شوهرتم از تو تنبل تر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😂😂😂😂😂دیگه یک ساله باهم تو نی نی سایت دوست شدیم طبیعیه عشقم 😁آرهههههه نزدیکیم 😍

آره واقعا ۱ساله ماشالله 😍 انشالله دوستیمون پایدار🥰 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله ، خدا نکنه عزیزم سلامت باشی ، به خدا همین زودی میشه به لطف خدا😍 انقدر سرتون گرم بشه یادتون ...

انشالله🤲🤲عهههههه پس زود ازدواج کردیااااا دختر 

پس من ۵ سال ازت بزرگترمممممممم🥴

ای بابا چه خبرتونه انقدر تنبلی 😂😂

بچه که بیاد دیگه اجباراً نمیتونین تنبل بمونین😂😂

انشالله🤲🤲عهههههه پس زود ازدواج کردیااااا دختر پس من ۵ سال ازت بزرگترمممممممم🥴ای بابا چه خبرتونه ا ...

آره زود ازدواج کردم😅🤭 ۵ سال چیزی نیست مثل آبجی بزرگه😍🥰 لامصب تو ذاتمونه تنبلی😂 آره واقعا بیاد زرنگ میکنه دوتامونم🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره زود ازدواج کردم😅🤭 ۵ سال چیزی نیست مثل آبجی بزرگه😍🥰 لامصب تو ذاتمونه تنبلی😂 آره واقعا بیاد ز ...

آره عزیزم منم یکی از خواهرات😘😘😘

بابا همه تنبلیم ذاتا وگرنه اجباری سرپا کارامونو میکنیم بزارن از صبح تا شب میخام بخوابم همش😂

آره عزیزم منم یکی از خواهرات😘😘😘بابا همه تنبلیم ذاتا وگرنه اجباری سرپا کارامونو میکنیم بزارن از صب ...

خدا حفظت کنه عزیزم 😘😘 اون که آره منم فقط میخوابم میگم پاشم چیکار کنم😂🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا حفظت کنه عزیزم 😘😘 اون که آره منم فقط میخوابم میگم پاشم چیکار کنم😂🤣

قربونت❤️

پس اصیل تنبل سن😂😂😂😂😂

پس تنبل بودی الان با هورمونهای بارداری تنبل ترم شدی 😂

کی میپزه کی میشوره کی رفت و رو میکنه پس؟😂

قربونت❤️پس اصیل تنبل سن😂😂😂😂😂پس تنبل بودی الان با هورمونهای بارداری تنبل ترم شدی 😂کی میپزه کی م ...

🤣🤣🤣 چوووخ😂 آره والله راست گفتی ، خودم 🤣 هر ۲ روز در میان😂😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40