2777
2789
عنوان

راهکار برای بوی بد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 166 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلااام نسترن جون چطوری خواهر ؟ خونتونو جابه جا کردین بسلامتی ؟

سلام مامانی جون خوبم عشقم تو خوبی؟

نه هنوز اگه بخاییم جابجا بشیم باید بهمن ماه جابجا بشیم 

فعلا هم قطعی نشده بستگی داره به کار شوهرم 

که ببینیم اینجا ادامه داره یا نه 

فعلا که هستیم اینجا تا ببینیم چی پیش میاد 

خبببببببب از خودت چخبر دختر عشق میکنی دیگه با نی نیت؟

الهی دورش بگرده خالش😇😇😘😘😘

سلام مامانی جون خوبم عشقم تو خوبی؟نه هنوز اگه بخاییم جابجا بشیم باید بهمن ماه جابجا بشیم فعلا هم قطع ...

الهی همیشه شاد باشی و لبت خندون😍 و حال دلت خوب ، آها انشالله هر چی که هست به خیر و خوشی تموم بشه ، خودمم خوبم دیگه داروهام داره تموم میشه ۲ هفته دیگه کامل قطع میشه الانم خیلی کم شده خدارو شکر چون واقعا معده نمونده واسم ، دیگه یواش یواش مهرش افتاده به دلم🥰 خدا نکنه خواهر عزیزم 😘😘 سلامت باشی ، انشالله به همین زودی قسمت خودت🤲😍

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی همیشه شاد باشی و لبت خندون😍 و حال دلت خوب ، آها انشالله هر چی که هست به خیر و خوشی تموم بشه ، ...

مررررررسی خیلی ممنون عزیزم 

همچنین دل خودت همیشه شاد و تنت سلامت گلم

خب پس خداروشکر از دست داروها داری خلاص میشی 

آره باباااااااا حالا وقتی تکوناشو حس کردی اونوقت دیگه دلت ضعف میره 

ایشالا به سلامتی تموم کنی و بغل بگیری 

خونه مامانتی ؟ بیرون میری یا کاری چیزی انجام میدی؟

سونوی بعدی کی هست؟

مررررررسی خیلی ممنون عزیزم همچنین دل خودت همیشه شاد و تنت سلامت گلمخب پس خداروشکر از دست داروها داری ...

الهی آمین ، مرسی عزیزم ، آره انشالله😍🥰 قسمت خودت، دیگه رفتم خونه خودم خیلی وقته ولی هر روز بیرونم شبا میرم خونه واس خواب بیشتر استراحتم تو خونست 😅😁 واگرنه هر روز بیرونم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی آمین ، مرسی عزیزم ، آره انشالله😍🥰 قسمت خودت، دیگه رفتم خونه خودم خیلی وقته ولی هر روز بیرونم ...

دختر زیادم نمون بیرون خونه برات امن تره

کار دستمون میدیاااااا یه وقت 

البته خدایی نکرده 

دختر زیادم نمون بیرون خونه برات امن ترهکار دستمون میدیاااااا یه وقت البته خدایی نکرده

راست میگی🥺 چشم باید بشینم خونه واقعا دیگه خیلی آسون گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
راست میگی🥺 چشم باید بشینم خونه واقعا دیگه خیلی آسون گرفتم

چشمت بی بلا بزار سه ماهه اول بگذره جاش سفت تر بشه بعدش دیگه راحت تری 

ولی در کل هرچقدر راحت بگیری راحتم میگذره 

سخت بگیری سخت میگذره 

هم کیفتو بکن هم مراقب باش 😘

چشمت بی بلا بزار سه ماهه اول بگذره جاش سفت تر بشه بعدش دیگه راحت تری ولی در کل هرچقدر راحت بگیری راح ...

😘😘 آره دکترمم میگفت ۳ ماه اولو مراعات کن ، بازم توکل به خدا ، راستی نسترن جون شما مگه ترک نیستین ؟ پس چرا اونطرف میمونین؟ حالا بهمن ماه انشالله کجا میرین ؟ یادم رفته چند ساله ازدواج کردی😅 ببخشید فراموشی دارم والله😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😘😘 آره دکترمم میگفت ۳ ماه اولو مراعات کن ، بازم توکل به خدا ، راستی نسترن جون شما مگه ترک نیستین ؟ ...

آره عشقم ترکم 

بخاطر شغل شوهرم بندرعباس زندگی میکنیم دوساله اومدیم اینجا خونه ی مستاجری  خونه ی خودمونم تو شهر خودمون دست مستاجره 

حالا تو کار شوهرم یه سری قضایا هست که ممکنه باعث شه برگردیم شهر خودمون ولی فعلا نامشخصه 

بهمن ماه قرارداد اینجا تموم میشه مستاجر خودمونم قراردادش تا اخر آبانه 

اگه قرار باشه برگردیم به اونم میگیم یکی دوماه اضافه بشینه تا بشه از اینجا رهن رو گرفت بدیم به اون تا دربیاد

من سه ساله عروسی کردم عشقم 

دیروز سومین سالگرد عروسیم بود 

اشکال نداره عزیزم هرچی خواستی بپرس حتی اگه تکراری باشه ❤️

آره عشقم ترکم بخاطر شغل شوهرم بندرعباس زندگی میکنیم دوساله اومدیم اینجا خونه ی مستاجری خونه ی خودمو ...

آها انشالله هر جا هستین موفق باشین و زیر سایه حق، آره خوب میکنین هم اون بنده خدا ها آواره نمیشن هم برا شما خوبه ، انشالله اگر مصلحتتتون رفتن باشه میرین ، انشالله به پای هم پیرشین😍😍 انشالله هزار تا از این سالگردا جشن ها خوشی ها در کنار هم بگذرونین مبارک باشه عزیزم 😘😘 عزیزم لطف داری😘😘☺☺ منم ۵ ساله ، انشالله سال بعد جشنتونو سه نفره میگیرین😍🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40