سلام خانوما اونایی که تجربه بارداری داشتن بیان راهنماییم کنن من امروز دقیقا ۷ هفته هستم ۵ روز هست به شدت حالت تهوع گرفتم و فقط هم از بوی خونه خودم بدم میاد توروخدا چاره هست😫😫😫😭😭😭 نمیتونم تا خونم حالت تهوع دارم ولی وقتی خونه مامانم میرم خوبم اینجا فقط دماغمو میگیرم😪
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فدای تو و تو دلیت بهش بگو با اون یکی نی نی ها حرف بزنه بگه یکیشونم بیاد تو دل من مطمئن باشن خوب مراق ...
زنده باشی عزیزم😘😘😘 قربوت بشم حتما براتون دعا میکنم اگر قابل باشم ، معلوم که مامان خوبی هستی ، مثل تو خانوم کجاست ؟ انشالله به همین زودی نی نی تو اول تو دلت بعدا تو بغلت میگیریش
یه لحظه چشام پر از اشک شد 🥺 ولی زود قزعش کرد حتی ۴ ثانیه هم نکشید به جون مامانم انقدر حالم از خوردن قرصا بده به خدا یادم رفته خدا یه بچه تو دلم گذاشته😭 الانم میخوام بالا بیارم گلاب به روت ، حالا ببشترم شده قرصام دیگه خستم😔