2777
2789
عنوان

راهکار برای بوی بد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 166 پست
اشکال نداره ان شا الله پس فردا هاله میندازه مشخص میشه الان نمیشه صد در صد نظر داد این جیگرم نمیاد ما ...

انشالله 

آره والا فردا ببینم پریود میشم یا نه 

اره نمیاد خبر بده 

دیگع نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام جیگر چطوری؟رفتی؟شنیدی به سلامتی؟

سلاااام عزیزم انشالله قسمت همه تون آره به لطف خدا صدای قلبشو شنیدم🥺🤲🤲 فقط یه کوچولو هماتوم دارم گفت با استراحت نسبی خوب میشه ببخشیدا دیر جواب میدم پیش شوهرم‌نیستم به نتش وصل بشم باید خودم بگیرم 😂 خودمم که یکم خسیسم🤣🤣

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط منا و تو که منتظره قلبیم خخخ

فداتون بشم انشالله به حق همین ماه عزیز به حق خون پاک امام حسین خدا بدون دارو از خزانه غیبش بهتون فرزند سالمو صالح عطا کنه بقرآن همیشه به فکرتونم و دعاتون کردم چه وقتی خوشحال شدم بخاطر بچه چه وقتی تو عزاداری امام حسین گریه کردم و برا اونایی که منتظرن دعا کردم چه این موقع انشالله به همین زودی انتظارتون تموم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله آره والا فردا ببینم پریود میشم یا نه اره نمیاد خبر بده دیگع نو که اومد به بازار کهنه میشه دل ...

این حرفو نزنین ناراحت میشم شما همیشه عزیزای دل من هستین بقرآن همیشه دعاتون میکنم مگه میشه شمارو فراموش کنم؟؟؟😔 به خدا همیشه به یادتونم فقط خدا شاهده 

بعدشم به خدا من اینترنت ۵ ساله نخریدم همش به شوهرم وصلم مگر اینکه خیلی نیاز باشه ۱ روزه میخرم الانم فقط بخاطر اینکه به شما خبر بدم خریدم به خدا😅 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آهان آره ببینم چی میشه

میدونم سخته ولی بسپار به خدا انشالله که الان بچه تو دلت لونه کرده😘 ننه مو خدا ببامرزه خیلی شعر گفته واس من این شعرشو میخوندم گریه میکردم فقط از شانس بدم یه کوچولوشو یادمه میگفت میخوام برم پیش خدا یک عرضی دارم ، کبوتر بچه داره من ندارم، 😔 ولی همش یادم نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40