سلام خانوما اونایی که تجربه بارداری داشتن بیان راهنماییم کنن من امروز دقیقا ۷ هفته هستم ۵ روز هست به شدت حالت تهوع گرفتم و فقط هم از بوی خونه خودم بدم میاد توروخدا چاره هست😫😫😫😭😭😭 نمیتونم تا خونم حالت تهوع دارم ولی وقتی خونه مامانم میرم خوبم اینجا فقط دماغمو میگیرم😪
دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم مثل نسیمی که میاد و میره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من فردا آزمایش دارم داشتم تو نی نی سایت چرخ میزدم چند تا از پیامهای شما رو دیدم احساس کردم که خیلی خانم مهربونی هستید تورو خدا برای منم دعا کن آخرین جنینامه دیگه پول ندارم بخدا چندین بار انتقال دادم نشده با دل پاکت برام دعا کن از فرشته تو دلت بخواه برام دعا کن انشاالله که خودتم بسلامت و دل خوش فرشته کوچولوت رو بغل بگیری
من فردا آزمایش دارم داشتم تو نی نی سایت چرخ میزدم چند تا از پیامهای شما رو دیدم احساس کردم که خیلی ...
عزیزم قربونت بشم خوبی مهربونی از خوته خانوم😘😘😘 انشالله به حق همین ماه های عزیز اینسری دیگه مثبته انشالله به حق امام حسین خدا دلتو شاد میکنه منم برات دعا میکنم اگر لایق باشم خواهر😘فردا منتظرتم انشالله با خبرای خوش دل منم شاد کنی
سلام عزیزم خوبی جیگر جون یه سوال داشتمعزیزم شما یادمه بتا اولت ۱۰۰۰ شد عزیزم دومی چند شد؟و اینکه دار ...
سلاااام دختر کجایی پس خبری ازت نیست 🥺 انشالله مثبتی دیگه😍 آره اول هزار دیگه تکرار نکردم دکتر گفت بالاست نیاز نیست تکرار کنی مال منو وقتی رفتم سونو ساک و کیسه زرده رو دید گفت یه دونه از امپول پروژسترون کم کنم یه دونه هم استرادیول