2777
2789
عنوان

راهکار برای بوی بد خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2248 بازدید | 166 پست
سلاااام دختر کجایی پس خبری ازت نیست 🥺 انشالله مثبتی دیگه😍 آره اول هزار دیگه تکرار نکردم دکتر گفت ب ...

سلام خواهری 😍

نت نبود نمیتونستم بیام خیلی سخت گذشت

امروز آزمایش دادم🩷

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خواهری 😍نت نبود نمیتونستم بیام خیلی سخت گذشتامروز آزمایش دادم🩷

الهی خواهر اینم از شانس تو نتونستی سوال داری بپرسی اشکال نداره ولی بهتر از اینترنت و فضای استرس دور بودی ، انشالله دست پر میای ماروهم از خوشحالیت خوشحال میکنی ، ای خواهر حالا لذت ببر تا میتونی چون چند روز دیگه حالت تهوع شروع میشه پدر ادم در میاد😁😁😁

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی خواهر اینم از شانس تو نتونستی سوال داری بپرسی اشکال نداره ولی بهتر از اینترنت و فضای استرس دور ...

فدات بشم خواهری خداروشکر مثبت شدم

عزیز دلم سونو قلب رفتی؟

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام.تو تاپیک قبلت پیام دادم چرا جواب ندادی؟

سلااام نسترن جونم چطوری چه خبر ؟ 😍 این ماه اقدام کردی خواهر حالا یا ماه بعد؟ منم اومدم خونه مامانم اینا نتونستم اونجا بمونم قرصاهم که معدمو داغون کرده حالا فردا برم‌ دکتر ببینم قطع میکنه یا نه😪 والله من موندم نمیدونم اون سنی که دکتر سونو بهم گفت درسته یا از سن انتقال ؟ الان طبق سونو ۸ هفته او ۱ روزم ولی طبق انتقال ۵ هفته او ۵ روز😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام.تو تاپیک قبلت پیام دادم چرا جواب ندادی؟

حالا فردا برای قلبش میرم دعا کن بتپه راحت بشم حداقل این همه قرص امپول درد معده به اومدنش دلمو خوش کنم تحمل کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلااام نسترن جونم چطوری چه خبر ؟ 😍 این ماه اقدام کردی خواهر حالا یا ماه بعد؟ منم اومدم خونه مامانم ...

سلام عزیزم خوبم فدات تو چطوری؟

اره اقدام کردم دو روز بعد موعدمه حالا ببینیم چی میشه

خوب کردی گلم اگه اذیت میشدی خوب کردی 

ولی فعالیت داشته باش حتما نه سنگینا سبک 

سونو درسته عزیزم هرچی گفته همونه 

حالا فردا برای قلبش میرم دعا کن بتپه راحت بشم حداقل این همه قرص امپول درد معده به اومدنش دلمو خوش کن ...

مطمئن باش تشکیل شده 

اگه نمیشد خدایی نکرده بدنت دفع میکرد و تا الان لکه بینی یا خونریزی چیزی میشد 

وقتی نیست پس اوکیه 

اصلا نگران نباش 

برا معده دردتم از دکترت بپرس ببین قرص معده بخوری خطر نداره که؟لاقل اون آرومت کنه یکم 

سلااام نسترن جونم چطوری چه خبر ؟ 😍 این ماه اقدام کردی خواهر حالا یا ماه بعد؟ منم اومدم خونه مامانم ...

روزای اول که اقدام کرده بودم خواب بی بی چک مثبت میدیدم 

دیروزم خواب دیدم یه خانوم بهم بچمو داد بغلم 

ولی چند روزه بی بی چک میزارم منفیه 

قبلیا قبل از موعد هاله میزدن 

براهمین زیاد امیدوار نیستم 

خودم خوشم نمیاد از قبل چک بکنم ولی چون دکتر گفته به محض تست مثبت انوکسا رو شروع کنم براهمون چک میکنم ولی امروز دیگه نزدم 

دیشبم خفیف ولی واضح درد پریود داشتم و کمرم تیرمیکشید 

گفتم حتما پریود میشم امروز ولی نشدم هنوز البته دو روز وقت دارم ماه پیش ۲۸ روزه شدم طبق ماه پیش دو روز وقت دارم هنوز....حالا من مشکلمو پیدا کردم بیاد و نشه یعنی شانس صفررررر.....بازم راضی ام به رضای خدا

ببینیم چی میشه

سلام عزیزم خوبم فدات تو چطوری؟اره اقدام کردم دو روز بعد موعدمه حالا ببینیم چی میشهخوب کردی گلم اگه ا ...

مرسی عشقم از خوبی شما😍 عه ماشالله دیگه کم مونده توکل کن به خدا اصلا عجله نکن انشالله حاجت دلت با مصلحت خدا یکی باشه خواهر😍آره اینجا راحتم ، الکی چند قدمی میزنم تو خونه 😅 عه پس ۸ هفته او ۱ روزم چی بگم توکل به خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مطمئن باش تشکیل شده اگه نمیشد خدایی نکرده بدنت دفع میکرد و تا الان لکه بینی یا خونریزی چیزی میشد وقت ...

انشالله که تشکیل شده توکل به خدا ، گوش شیطون کر هیچی ندارم ، آره باید بپرسم فردا انشالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزای اول که اقدام کرده بودم خواب بی بی چک مثبت میدیدم دیروزم خواب دیدم یه خانوم بهم بچمو داد بغلم و ...

درکت میکنم خواهر خییییلی زیاد منم خیلی خواب دیدم انقدر شیرین بود انشالله به همین زودی به واقعیت تبدیل میشه ، ولی اصلا باورم نمیشه باردار شدم راستشو بخوای فعلا هیچ لذتی از حالت تهوع معده درد امپول قرص نبردم ناشکری نمیکنم خوشحالم خیالم راحته دیگه جایی بچه میبینم قلبم نمیشکنه ولی تا فعلا دردا برن تا بتونم با بچه انس بگیرم یکم لذت ببرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزای اول که اقدام کرده بودم خواب بی بی چک مثبت میدیدم دیروزم خواب دیدم یه خانوم بهم بچمو داد بغلم و ...

انشالله مثبت میشه علائم بارداری و پریودی کاملا یکیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40