2777
2789
اسی چ زبانایی مسلطی؟؟

یکیش فارسیه

انگلیسی و روسی و ترکی استانبولی

بعد کنکورم میخوام برم تو کار کره ای با اینکه یکم سخت میشه

وقتی قدرت ذهنت رو جدی بگیری متوجه تغییرات خواهی شد...✨️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش فارسیهانگلیسی و روسی و ترکی استانبولیبعد کنکورم میخوام برم تو کار کره ای با اینکه یکم سخت میشه

خودت ترکی؟ 

واقعا مسلط مسلطی روسی و انگلیسی رو؟؟ 

کره ای عه نکنه ارمی هستی؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

خودت ترکی؟ واقعا مسلط مسلطی روسی و انگلیسی رو؟؟ کره ای عه نکنه ارمی هستی؟

نه من ترک نیستم، تهرانی ام جدن جد

انگلیسی رو از ۷ سالگی شروع کردم، روسی رو از ۱۳ سالگی به صورت خودآموز و بشدت زبان سختیه

آرمی هم نیستم ولی فیلم چون زیاد میبینم دلم میخواد زبانشونو بدونم

نه من ترک نیستم، تهرانی ام جدن جدانگلیسی رو از ۷ سالگی شروع کردم، روسی رو از ۱۳ سالگی به صورت خودآمو ...

میشه ب منم یاد بدی چحوری روسی رو خوداموز یاد گرفتی؟؟ 

انگلیسی رو چجوری؟؟؟؟ 

لطفا؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

میشه ب منم یاد بدی چحوری روسی رو خوداموز یاد گرفتی؟؟ انگلیسی رو چجوری؟؟؟؟ لطفا؟

اره عزیزم حتما

انگلیسی رو کلاس رفتم ولی هم ترکی رو هم روسی رو از یه کانال یوتیوب یاد گرفتم

یه جزوه داشتم که توش قواعد رو می‌نوشتم.. پیشنهادی که دارم برات به عنوان تجربه، زبانی که میخوای یاد بگیری رو توش غرق شو.. آهنگ  گوش کن و تیکه به تیکه اهنگ رو تحلیل کن، فیلم و سریال به اون زبان رو زیاد ببین گوشت عادت میکنه و لهجه ت فوق العاده میشه 

و اینکه من با خودمم میخواستم حرف بزنم به عنوان تمرین سعی می‌کردم از اون،زبان استفاده کنم گرامرشو می‌ساختم و اینا

اگه خواستی پیام بده کاناله رو بهت بدم 

اره عزیزم حتماانگلیسی رو کلاس رفتم ولی هم ترکی رو هم روسی رو از یه کانال یوتیوب یاد گرفتمیه جزوه داش ...

بله لطفا بهم بگو 

بنظرت از صفره صفر چقد طول میکشه من روسی یاد بگیرم؟؟ 

راستی امضات ی سبک زندگیه

بله لطفا بهم بگو بنظرت از صفره صفر چقد طول میکشه من روسی یاد بگیرم؟؟ راستی امضات ی سبک زندگیه

اسمش بامبو لنگوئیج 

عزیزم روسی خیلی زبان سخته و نیاز داره به صبر و حوصله.. بستگی به هر فرد داره و اینکه چقدر تمرین کنی ولی حداقل یک سال و نیم اینا میکشه تا بتونی صحبت کنی اونم نه صریح و روان

ممنون🩷