2777
2789

ضد جوش اورژانسی خوب معرفی میکنی

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا ها رینولدز میزدم پوستم خیلی شفاف و یکدست بود حالا تابستونه حال  نذارم رتینول بزنم که ضدآفتاب  بزنم هی

چی بزنم ؟ فکرم رو آلفا اربوتینه خودم .هیچ مشکلی دیگه نداره پوستم

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

ببخشید من از لوازم ارایشی و اینا دراون حد سر درنمیارم

میتونم برم فروشنده لوازم ارایشی بشم؟

منظورم اینه میتونم به مرور یاد بگیرم؟

قبولم میکنن؟

۱۸سالمه خیلی کارکردنو دوست دارم یجایی تو شهرمون اگهی دیدم فروشنده میخوان اگه ش برم بنظرتون؟

سلام عزیزمجوش و جای جوش قرمز

سلام عزیزم اگر جوشات زیر پوستی و ریز ریز هستند باید محصولاتی استفاده کنی که حاوی سالسیلیک اسید باشه مثلا شوینده صورت وچه یا تونر فاربن 

برای جای جوش هم باید صبر و حوصله کنی  و پماد های مخصوص بگیری 

می‌شه محصولی بهم معرفی کنین که چربی پوستمو کنترل کنه؟

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

برا منافذ از فوم شستشو و تونر و بعد نیاسینامید ویتالایر استفاده میکنم

حدود 9 روزه

ب نظرت ب شکل اولش ک اصن دیده نمیشد برمیگرده؟

کاربری از 4/403 دست منه قبلش چن ماه دست دوستم بود

من قبلا ها رینولدز میزدم پوستم خیلی شفاف و یکدست بود حالا تابستونه حال نذارم رتینول بزنم که ضدآفتاب ...

خب اگر که پوستت دیگه مشکلی نداره  مرطوب کننده و آبرسان بزن

سلام عزیزم اگر جوشات زیر پوستی و ریز ریز هستند باید محصولاتی استفاده کنی که حاوی سالسیلیک اسید باشه ...

با شوینده پوستمو میشورم بعد آبرسان و ضد آفتاب میزنم بعدش پوستم انقدددد چرب میشه که منافذ سر سیاه هم به وجود میاد چیکار کنم