2777
2789
عنوان

چت جی پی تی شما کار میکنه

175 بازدید | 14 پست

واییییی چند روزه قطع شده 

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه،کاش فقط مشکل من هوش مصنوعی بود

کی کارت بانک سپه داره هنوزم براتون مشکل داره یا فقط از شانس منه؟؟

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

برنامه اش رو عکسش رو میدیو اینکه پولی یا رایگان

رایگانه

الان عکسش رو میذارم

لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد...         زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
نه،کاش فقط مشکل من هوش مصنوعی بودکی کارت بانک سپه داره هنوزم براتون مشکل داره یا فقط از شانس منه؟؟

چقد پول تو حساب داشتی؟

اگه زیاد بوده فعلا نیومده واسه بقیه هم

خارجی شو سرچ کن

یعنی چی؟

چقد پول تو حساب داشتی؟اگه زیاد بوده فعلا نیومده واسه بقیه هم

متاسفانه۱۵میلیون از شانس بد فقط این کارت دارم زندگی روزمره سخت شده این چند روز

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

متاسفانه۱۵میلیون از شانس بد فقط این کارت دارم زندگی روزمره سخت شده این چند روز

نه ایشالله میاد برات

ما یکی رو داشتیم ۷۰۰میلیون گذاشته بود هنوز پولش نیومده

اما خالم اینا حساب شون درست شده

نه ایشالله میاد براتما یکی رو داشتیم ۷۰۰میلیون گذاشته بود هنوز پولش نیومدهاما خالم اینا حساب شون درس ...

قربونت برم مرسی به امید خدا