2777
2789
عنوان

شوهرم بچه هامو برده

603 بازدید | 34 پست

سلام خوشگلای خودم اول اینکه آرزوی سلامتی و آرامش دارم واسه همتون💖

دو ساعتی هست که شوهرم پسرامو با خودش برد بیرون به محض اینکه درو پشت سرشون بستم شروع کردم به قر دادن😂😂هیچکاریم نمیکنما ولی همین حس آزادی و تنهایی که دوتا صدای کوچولو هی نمیگن مامان مامان خیلی خوبه چیکار کنم بیشتر از این لحظه های طلایی لذت ببرم؟

یسس🤣🤣🤣برو حالشوووببر... هر چی میوه و بستنی و پفک دلخواه داری بیا بزار جلوت بزن بر بدن تا قاتلاشون سر نرسیدن 🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسس🤣🤣🤣برو حالشوووببر... هر چی میوه و بستنی و پفک دلخواه داری بیا بزار جلوت بزن بر بدن تا قاتلاشون ...

دقیقا بعد رفتنشون حرکت شادی بعد از گل رونالدو رو زدم😂😂بلافاصله هم رفتم سراغ یخچال من برای مامان شدن زیادی شکمو بودم😂

دقیقا بعد رفتنشون حرکت شادی بعد از گل رونالدو رو زدم😂😂بلافاصله هم رفتم سراغ یخچال من برای مامان شد ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ایولللل 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

یه حمام دلچسب برو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)