2777
2789
عنوان

پول‌های نامزدم رو چیکار کنم

480 بازدید | 30 پست

دوستان نامزد من برای یه کاری رفته یه کشور دیگه ، حدود ۲۴ روزه رفته ، تقریبن ۱ ماه دیگه میاد

بعد یه مبلغی داده بود دست من تقریبن ۷۰ داد که خرج کردم و  تقریبن ۶۵ اینا مونده ، پس اندازش واسه خرج عروسیمونه داده من نگه دارم 

الان تو این شرایط که پیش اومده باهاش صحبت کردم و گفتم که ارزش پول کم میشه یا یه وقت بانک یه مشکلی پیش میاد و دسترسی به پول مشکل میشه چیکار کنم ، بهم گفت طلا بخر،  بعد گفتم اگه طلا بخرم و یه وقت یه مشکلی برام پیش بیاد و نتونم بهت برسونم چی ؟اول متوجه حرفم نشد و گفت فدا سرت و مهم نیست بعد که متوجه شد ناراحت و عصبی شد و گفت که دیگه اینطوری نگو چیزی نمیشه و اینا ، بعدم گفتم به جای طلا خریدن بفرستم برای تو تا تبدیل به پول دیگه ای کنی تا هم پیش تو باشه هم ارزشش کم نشه ، گفت نمیدونم و بعدم حرف عوض شد

الان تقریبن ۵_۶ روزه با هم حرف نزدیم ، چون نت ها قطعه 

درسته  مبلغ خیلی بالایی هم نیست و تقریبن ۲۰ گرم طلا برام خریده که پیش خودمه ولی بازم میخام حداقل این مبلغ به دست خودش برسه چون میترسم با این شرایط یه بلایی سرم بیاد و بهش نرسه 

دیگم نتونستم باهاش حرف بزنم حالا چیکار کنم ؟

طلا بخرم پیش خودم

تو بانک نگه دارم

بفرستم واسه خودش تا تبدیل به یه پول دیگه کنه؟

کشوری هم که رفته افعانستان هست ، واسه کار برادرش که جنس میاره و میبره رفته 

ممنون میشم راهنماییم کنید با این شرایط کدوم کار درست تره؟خرید طلا ؟فرستادن به خودش و تبدیل به پول افغانستان؟همینطوری تو بانک به حساب خودم باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان طلا ،تو این وضعیت اصلا اینکارونکن ..الان قیمت اصلی طلا چیز دیگه ست بری یه قیمتی میگن هنگ کنی  ، نه میفروشن نه میخرن ..همون بانک بزار موقت ..قرار نیست یبار این اتفاق افتاد تکرار بشه ،من خودم پولم بانک سپه ور نمیدارمم ..منتطرم ببینم طلا چی میشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
حسابشو داری بفرس ، نداری فعلا نگه دار

حساب یه صراف هست که آشناست ولی شماره شباش رو ندارم و فقط شماره کارت دارم میتونم روزی ۱۰ تومن انتقال بدم  ، نت هم قطعه نمیدونم چطور باید به صراف بگم شماره شبا بده یا به صراف و نامزدم بگم روزی ۱۰ واریز کردم که بگیره و تبدیل کنه

الان طلا ،تو این وضعیت اصلا اینکارونکن ..الان قیمت اصلی طلا چیز دیگه ست بری یه قیمتی میگن هنگ کنی ، ...

اره یه جورایی طلا خریدن چون تو اوجه عاقلانه نیست ولی اگه گرونتر بشه و وضع بدتر بشه چی؟

حساب یه صراف هست که آشناست ولی شماره شباش رو ندارم و فقط شماره کارت دارم میتونم روزی ۱۰ تومن انتقال ...

من بودم دلار میخریدم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

حساب یه صراف هست که آشناست ولی شماره شباش رو ندارم و فقط شماره کارت دارم میتونم روزی ۱۰ تومن انتقال ...

نکن این کارو

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

ببین اینایی ک گفتی نمیدونم اما یه خبر بود ایرانیان خارج کشور میتونن در بله و ایتا ثبت نام کنن و وارد بشن برای تماس‌..

بهش پیامک بده رو گوشیش نداره؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اره یه جورایی طلا خریدن چون تو اوجه عاقلانه نیست ولی اگه گرونتر بشه و وضع بدتر بشه چی؟

من خودم گرونتر بشه دیگه منصرف میشم ..سود بانکیم و میگیرم ..بپرس بببن کدوم بانک سودش بیشتر ،جابجا کن  ،چون با پولای ما که نمیشه خونه زمین خرید..یا طلا یا سود بانکیه.

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من بودم دلار میخریدم

اول که نمیخام پیش خودم بمونه

بعدم نوسان دلار مثل طلا خیلی شدید نیست؟ و الان خیلی بالا نرفته ؟مثلا همون طلا خیلی بالا رفته و شاید بالاتر بره شایدم پایین تر بیاد ، ضرر نمیکنم؟