2777
2789

امروز ناهار برا همسرم ماکارونی گزاشتم یه قابلمه برد 

ساعت۶ اومد هی گفت گرسنمه گرسنمه خودش زنگ زد ساندویچ بیارن ی نیم ساعت پیش اوردن همشو خورد تموم شد گفت شام چی داریم😐😱

گفتم مگه ساندویچ نخوردی؟؟!

گفت بابا این عصرونه بود 😑😂

بهم گفت میرم بیرون کار دارم الان زنگ زده میگه شیرینی چی دوس داری بگیرم؟😐😩😂

گفتم کشمشی بگیر با چای صب دوتا دونه بخورم 

گفت مثلا چقد بگیرم گفتم نیم کیلو

گفت نیم کیلو کمه که بعد گفت برا شامم خیارشور و اینا میگیرم کوکو بزار بعد قط کرد ـ میدونم الان با دو کیلو شیرینی میاد😩😂

چرا جدیدا انقد شکمو شده خداااا

اینجوری پیش بره یوقت ضرر نداشته باشه براش 

اینم بگم اصلا تپل نیست اصلا هم استعداد چاقی نداره هرچی بخوره انگار میسوزونه 

ولی یک هفتس اندازه یه طالبی شکم دراورده😂

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16381852/اگه-این-سگ-دنبالت-کنه-عکس

بچه ها این تاپیکمو گزارش میزنید؟:]

زدین لایک کنین به نیتتون صلوات بفرستم

♱㊗️🔱‌-حَـسـبـے‌لله-  بال‌ه‍‌‌ای‌ ک‍‌‌س‍‌ی‌ را‌ ش‍‌ک‍‌‌س‍‌ت‍‌ی‌ ک‍‌‌ه‌ ت‍‌م‍‌ام‌ راه‌ را‌ ب‍‌رای‌ ی‍‌ک‌ ل‍‌‌ح‍‌ظه‌ دی‍‌دن‍‌ت‌ پ‍‌رپ‍‌ر‌ م‍‌ی‍‌زد🕊️  [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ]  جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ  امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم.  𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.!  ★ فعلا می‌سازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست...  ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」goftino.com/c/L7sybT

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما هم مثل من فک کردین سیرمونی اون داستان هارو نداره یا منم فقط؟  

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L
هرچی پرخور تر بشه بیشتر احساس گرسنگی میکنن باید شیرینیجات کلا حذف کنین

اصلا اهل شیرینی جات نیستیم و به یکباره اینجور شده

اگر شکست بخورید ممکن است ناامید شوید، اما اگر تلاش نکنید قطعا شکست‌ می‌خورید.😏