2777
2789
عنوان

یه چیز عجیب و دارک فهمیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 64 پست
(منطقه 1، کنکور تجربی):| دانشگاه | تراز تقریبی مورد نیاز | توضیحات ||---- ...

دوست عزیز حتما سهمیه 25داشتن.... وگرنه امکان نداره قبول بشن

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مفتی بگن پزشکی قبولی نمیرم

واقعا خیلی سخته کل زندگیو عمر ادم میره

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     
چون پرستیژ داره... دکترا رو نمی بینی یه جوری راه میرن ورفتار میکنند... انگار پادشاه ان😑😂

خب دیگه این یعنی اکثر ایرانیا دوست دارن خوشبخت دیده بشن نه اینکه واقعا خوشبخت باشن 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

چون عاشق معلمی هستم از پزشکی بدم میاد

موفق باشی قشنگم

فقط کسانی که جرات می‌کنند تا حد زیادی شکست بخورند، می‌توانند تا حد زیادی به موفقیت دست یابند.     

خو چه کاریه امسال تا ۱۶ هزار آزاد پزشکی میخوان ارزون تر از پردیس

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
خب دیگه این یعنی اکثر ایرانیا دوست دارن خوشبخت دیده بشن نه اینکه واقعا خوشبخت باشن

من دیدم حتی طرف از خون میترسه... و افسردگی گرفته وقتی پزشک شده... ولی به خاطر حرف مردم پزشکی قبول شد(البته خودش میگفت چون آدمی بودم که تو جمع دیده نمیشدم  ..  دوست داشتم همه منو دوست داشته باشن) 😐🫱🏽‍🫲🏻🤷🏻‍♀️

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

سال ۹۸ هم بود کسی که با تراز و رتبه خیلی پایین(نمیدونم دقیقا چند ولی تراز قلمچیش زیر ۵۰۰۰ بود) رفت پردیس خودگردان، ولی سهمیه هم داشت، اگه سهمیه نداشت باید رتبه خیلی بهتری میگرفت، مثلا اون موقع که با رتبه نهایت ۱۰۰۰ منطقه ۳ باید میرفتی پزشکی دولتی ،  پردیس خودگردان تا رتبه ۳۰۰۰ میگرفت، اون که سهمیه ۲۵ داشت با رتبه خیلی بیشتر شاید در حد ۲۰ هزار یا همچین چیزی رفت پردیس خودگردان 

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

خو چه کاریه امسال تا ۱۶ هزار آزاد پزشکی میخوان ارزون تر از پردیس

😅💔نمیدونم والا چیزی که زدم توو هوش مصنوعیو گفتم

هوش مصنوعی؟نت مگه کارمیکنه🤦🏻‍♀️

من توو بات تلگرام زدم