2777
2789
عنوان

خواهر شوهر گوه اخلاقم

381 بازدید | 27 پست

مجرده طلاق گرفته و خونشون تهران بود بخاطر جنگ اومد شهرما 

ماهم حقوق نگرفته بودیم چند ماهه عروسی کردیم زیر بار قرض و بدبختی زندگی ایم 

دو سه روز اینجا بود هم شوهرم همش سرکار بود هم پول نداشتیم دعوتشون کنیم تشریف بیارن خونمون 

۸ نفر هستن یکیشون متاهله و ۲ تا بچه داره اونم تهران زندگی می‌کنه اون خونه مادر شوهرشه 

ولی این که مجرده رفته بود خونه خواهرش که شهرما زندگی می‌کنه 

مادر ندارن چون پدرشون ازدواج کرده بعد مرگ مادرشون باهاش قهر کردن و نمیرن خونش

چند شب پیش هم اون خواهر شوهرم که اینجا زندگی می‌کنه تعارف زد که خواهرم اینجاست شما هم بیاید من حوصله مهمونی نداشتم نرفتم 

حالا امروز حقوق گرفتیم خرید کردیم زنگ بزنیم بیان شام 

اونی که اینجا زندگی می‌کنه به شوهرم گفته آجی رفته تهران قهر کرده از شما اون شبی اصرار کردیم نیومدین اینجا اونم رفته  منم به شوهرم گفتم بسلامت خدانگهدارش چرا قهر کرده چیکارش کردیم؟ شوهرم گفت نمیشد حالا اون شبی میومدی می‌رفتیم پدر مادر خودتم باشه اینطوری میگی گفتم چیکارشون کردم؟ چرا قهر کرده پول نداشتیم خونه نبودی

بدرک که رفته سرشم بگیره اونم گفت سر مامان بابا خودتم بگیره منم گفتم کی اسم پدر مادرتو آوردم بی احترامی کردم؟ شوهرم گفت احترام گذاشتی؟ چوب کردی تو ... خونوادم 

حالا الان خیلی عصبیم با لحن بد هم تایپ کردم ولی شخصیتم شخصیت تندی نیست و بی احترامی بلد نیستم 

تاپیک های قبلیم مشخصه چه بلاهایی سرم آوردن 

چه شوهرم چه خونوادش 

من حتی همون شبی که گفتن بیاید و نرفتیم به شوهرم گفتم زنگ بزن خواهرت برو بیارش اینجا خودش تنها بیاد چه لزومی داره میخوان دسته جمعی بیان این بیاد اینجا هم بخوابه تا حقوق دادن به بقیه هم میگیم 

شوهرم خودش زنگ نزد گفت ولش کن مهم نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دعوتت کردن باید میرفتی ک  دعوتی ک پول نمیخواست 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

خب بی احترامی کردی دیگ با لحن بد گفتی

من با اونا اصلا حرف نزدم اصلا ندیدمشون 

با شوهرم بحثم شد دیگه صبرم سر اومده شوهرم خیلی بچه و بی عقله بیچاره 

دیشب بهش گفتن بیا اینجا تنهایی بی من و من تنها خونه منتظر اون بودم که بیاد اینم قبول کرده بود بهش زنگ زدم گفتم شام چی بپزم گفت آجیم گفته بیا اینجا وقتی اینو گفت هیچی نگفتم دیگه فهمید چقد در حقم ظلم می‌کنه و خودش نرفته بود 

مشکل از خودت بوده

یعنی چی سرشو بگیره

دعوتت کردن تو فرهنگ ما وقتی کسی رو ارزش میدن دعوتش میکنن دعوت رو میپذیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

من با اونا اصلا حرف نزدم اصلا ندیدمشون با شوهرم بحثم شد دیگه صبرم سر اومده شوهرم خیلی بچه و بی عقله ...

فکر میکنم باهاش بی سیاست رفتار میکنی

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

مشکل از خودت بودهیعنی چی سرشو بگیرهدعوتت کردن تو فرهنگ ما وقتی کسی رو ارزش میدن دعوتش میکنن دعوت رو ...

دقیقا ما حتی از کسی متنفر هم باشیم وقتی زحمت ی مهمونی رو کشیده هیچوقت رد نمیکنیم 

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

خب دعوتت کردن باید میرفتی ک دعوتی ک پول نمیخواست

دعوت نبودیم اینارو تو خیابون دیدیم رساندیم خونه تعارف زدن بیاید بالا من خودم شام درست کرده بودم از قبل بعد شوهر این خواهر شوهرم اصلا بدون دعوت رسمی و از قبل هماهنگ شده هیچ جا نمیره شاید دوست نداشته باشه از در بیاد مارو ببینه و سالاد الویه پخته بودن اندازه خودشون دوست ندارم برم جایی که از قبل ندونن قرارع برم