2777
2789
عنوان

خواهر شوهر گوه اخلاقم

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 27 پست

چی میخوان از جونمون اینا من خواهر شوهر ندارم خاله های شوهرم شدن چیز خورم 

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل از خودت بودهیعنی چی سرشو بگیرهدعوتت کردن تو فرهنگ ما وقتی کسی رو ارزش میدن دعوتش میکنن دعوت رو ...

عزیزم بخووووون میگم که دعوت نکردن دم در پیادشون کردیم تعارف زدن بیاید بالا دوست ندارم بدون آمادگی برم مهمونی اونم خونه این خواهر شوهرم خیلیییی بهم بد کرده دست خودم نیست الان دستم داره مبارزه😭 خیلی این زن بهم بدی کرده بخوام براتون تعریف کنم ده صفحه میشه بعد اصلا من خونه اون نرفتم به اونی که تهران زندگی می‌کنه چه ربطی داره که بخواد قهر کنه یا مصلا چرا شوهرم منو مقصر کنه 

شبیم که تعارف زدن و نرفتیم شب بعدش به شوهرم زنگ زده بودن تنهایی دعوتش کرده بودن بدون من نمی‌دونم چه ...

عزیزم باید میرفتی وقتی حقوق گرفتین دعوت میکردی

اونا شوهرت و تنها دعوت کردن چون فکر کردن تو مانع رفتن داداششون شدی . حتی اگه شوهرت ی زمان با خانوادش رفت و امد نکرد تو با آرامش ببرش تا تو مهمانی ها شرکت کنه چون رفتار ی مرد رو از زنش میبینن و تو توی چشمشون بد میشی

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات میفرستی♥️✨️

هیچ کدوم نیستم نه تندم نه بی سیاست نه ساده نه بی حوصله خسته ام از فتنه های این زن از تک تک بدی هایی ...

خب اگه با سیاست بودی فتنه هاشو با سیاست جواب میدادی این اتفاقات هم رخ نمیداد دیگه

عزیزم باید میرفتی وقتی حقوق گرفتین دعوت میکردیاونا شوهرت و تنها دعوت کردن چون فکر کردن تو مانع رفتن ...

عزیزم نمیتونم باور کن آرامشم روح و روانم گرفته میشه وقتی با این زن رفت و آمد میکنم نمیتونم باهاش در ارتباط باشم خیلییییی بهم بدی کرده خیلی بهم ضربع روحی زده من ۱۸ سالمه اون ۴۰ سالشه ولی مثل بچه باهام لج می‌کنه خستم کرده جلوی من مدام در حال فتنه س وقتیم برم خونه ش شوهرمو می‌بره تو یه اتاق به خصوصی حرف زدن در گوشش خصوصی حرف زدن با مصلا میگه داداش فلان روز یادته رفتیم فلان جا فلان کارو که گفتم انجام بده 

مدام در حال راه رفتن روی مغزمع منم نمیتونم کنترل کنم خودمو پس نمی‌خوام باهاش در ارتباط باشم نمیتونم نسبت به اخلاق گند و پر از عقده ش بی تفاوت باشم 

فقط دارم به طلاق از شوهرم فکر میکنم بخاطر این زن

خب اگه با سیاست بودی فتنه هاشو با سیاست جواب میدادی این اتفاقات هم رخ نمیداد دیگه

نمیتونم مدام به خودم فشار بیارم خودم نباشم هی مغزمو در گیر کنم بخاطر اون می‌خوام راحت و با آرامش زندگی کنم بلد نیستم تو یه کلمه بلد نیستم سیاست داشته باشم پس نمی‌خوام باهاش رفت و آمد کنم

عزیزم نمیتونم باور کن آرامشم روح و روانم گرفته میشه وقتی با این زن رفت و آمد میکنم نمیتونم باهاش در ...

طلاق و از ذهنت بیرون کن

خودتو به آرامش دعوت کن یکم اون از لج تو این کار و میکنه دوست داره عذابت بده . میخوای کاری کنی که موفق بشه؟صبر و حوصله به خرج بده . ضدحمله بزن بهش توام ی زنی بخوای میتونی از پسش بربیای فقط با حوصله باید پیش بری البته حقم داری تو سن ۱۸ و اینا آدم خیلی حساس میشه ولی زندگی کردن همینه دیگه نمیشه با کل دنیا قطع رابطه کرد که چون ۹۹درصد آدمای اطراف خوب و خوش ذات نیستن

برام حرفای یه سری کاربرا که میگن دعوت شدی باید بری عجیبه

شماخودتون تاحالا نشده جایی دعوت بشید شرایط روحی یا جسمی نداشته باشید و نرید؟

منم همینطور بودم تو بدترین شرایط بودم داشتم میمردم دعوت کسیو رد نمیکردم یواش یواش فهمیدم اشتباهه شرایطشو داشتم میرم نداشتم نمیرم استارتر هم حق داره اما از شوهرت ناراحت نباش عادیه مردا دلشون میخاد خانوادشون نگفته بدو بدو برن شما بحثو کش نده و بهش بگو بدون دعوت و صرف یه تعارف جایی نمیام دوسدارن من تو جمعشون باشم از قبل دعوت کنن

شب های هجر راگذراندیم و زنده ایم/مارا به سخت جانی خود این گمان نبود "شهریور به امید خدا باردار میشم و یه فرزند تپلی و سفید و خوشگل خرداد۴۰۵توبقل مامانو باباشه.برام دعا کنید

نمیتونم مدام به خودم فشار بیارم خودم نباشم هی مغزمو در گیر کنم بخاطر اون می‌خوام راحت و با آرامش زند ...

فقط باحوصله و صبر رفتار کن زود واکنش نده کم کم دستت میاد