2777
2789

ب جهت حرکتش اگه درس یادم بیاد

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان یه سوالی حل کردم جهت شتاب _2(منفی دو)جهت حرکت رو به بالا(در واقع کند شونده رو به بالا)ولی فنر ج ...

برات مثال میزنم.

فرض کن روی صندلی نشستی یدفعه راننده گاز میده میری عقب درسته؟ ترمز بگیره میری جلو،جهت شتاب به عقبه پس تو به خاطر لختی میری جلو 

اینم همینه اسانسور میره بالا، فنر هم همراه با آسانسور میره بالا و یدفعه اسانسور وای میسته پس فنر هم دلش میخواد بره بالا( به خاطر لختی)

هممم

نه

چون اساسا غلطه؛ما توی بدنمون سلول های متفاوتی داریم

بعضی از این سلول ها به شدت تقسیم می شن؛مثلا سلولای بنیادی،بعضیاشون هیچ وقت تقسیم نمی شن یا به ندرت تقسیم می شن مثلا سلولای عصبی

حالا می دونین اگر این سلولایی که نباید تقسیم بشن،تقسیم بشن چی می شه؟ما به این پدیده می گیم "سرطان"