2777
2789
عنوان

سفره بی بی کارلا تاحالا انداختید

| مشاهده متن کامل بحث + 3772 بازدید | 115 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونی خیلی دل شکستم من احمق عاشقشم دردم اینه فقط دعا کن خیلی خستم حتی باورت نمیشه ارزوی مرگمو میکنم ...

عزمزم لطفا این حرفا رو نزن مطمعنم همچی درست میشه حتی اگر طلاقم بگیری چند روز بعد میبینی که اصلا الکی خودتو اذیت میکردی و لیاقت اشکات رو نداشت لطفا دیگه این حرفا رو نزن نور بباره به روح بی بی کارلا خوب میدونست باید چطوری این مرد ها رو ادب کرد

یه سفره هست مخصوص خانمها یه عده میگن سفره ی بی بی سه شنبه ، که روزه گرفتنی در کار نیست دور سفره هم مرد نباید باشه و از سفره مردا نباید بخورن شنیدم حاجت هم زیاد میده.

ما رسممون نیست یکی از اقوام یه بار انداخته بود 

عزمزم لطفا این حرفا رو نزن مطمعنم همچی درست میشه حتی اگر طلاقم بگیری چند روز بعد میبینی که اصلا الکی ...

عزیزم خنده اومد رولبم با جمله اخری که گفتی من این خانم رو نمیشناسم فقط برام خیلی دعا کن این رسم برای کدوم شهر

یه سفره هست مخصوص خانمها یه عده میگن سفره ی بی بی سه شنبه ، که روزه گرفتنی در کار نیست دور سفره هم م ...

عزیزم خداروشکر الهی همیشه لبتون خندان باشه ما کرد بیجار هستیم