2777
2789

چرا با هر پسری با هر طریقی آشنا میشم(مجازی ، حضوری) آخرش ازم کارای ج.ن.س.ی میخواد و تا هم مخالفت میکنم میگن رل رفیقم از این لحاظ رفیقمو اوکی میکنه و فلان

واقعا از دخترایی که خودشونو راحت میسپارن دست پسرا متنفرم که حالا منی که اهل هیچ کاری نیستم و فقط برای عشق و ازدواج آشنا میشم باید با اونا مقایسه بشم و سر اینکه خط قرمز و چارچوب دارم و فقط میخوام با همسرم تو ازدواج اون کارا رو انجام بدم ، ترک بشم

خواستگار سنتی هم که برا ازدواج وجود نداره و هرکی هم میگه سنشون خیلییی بالاتر از منه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین مشکلو دارم

واقعا داره حالم از همه پسرا به هم میخوره و میگم دیگه با هیشکی اشنا نمیشم ولی اون اول خووب نقش بازی میکنن و میگن قصدشون ازدواجه و هیچ کاری از ادم نمیخوان

بعد یهو میزنن زیر همه چی تا هم میگیم چرا پس چیشد ، راحت میگن نظرم عوض شد

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم ، تنها بمونم تا آخر یا منم مثل اکثر دخترا بشم و چارچوب و خط قرمزمو بذارم کنار و اون کار رو انجام بدم

واقعا نمیدونم چیکار کنم

چون پسر خوب نه دانششو داره نه وقتشو تازه خجالتم میکشه بیاد جلو اونایی اشنا میشی پسر خوب نیستن 😂 پسر ...

اتفاقا اونا هم مثل شما مطلوم نمایی و نقش پسر خوب و کم رو رو بازی میکنند و بعد عوضی بازیاشون رو میکنن

دوستی برای ازدواج اکثرا همینه ۱۰ درصدشون ختم میشه به ازدواج ۹۰ درصد ول میشه.کسایی ک میشناسم دوست بودن بعد ازدواج کردن چندین سال دوست بودن و طبیعتا این کار ها هم بوده.....

برای دختری که اهل این کارا نیست اصولا خاستگار سنتی و پخته خیلی بهتره چون میدونی قصدش جدیه نه مثل دوستی ک ممکنه حالا بگیره یا نه.

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

اتفاقا اونا هم مثل شما مطلوم نمایی و نقش پسر خوب و کم رو رو بازی میکنند و بعد عوضی بازیاشون رو میکنن

فرقش رو توی زحمت کشیدن ببین 

یکی  میخواد دوست باشه 

یکی هم  روزی ده ساعت کار میکنه و میاد که دوست میشه 

اونی که به فکر اینده باشه وقتشو  الکی هدر نمیده  

سنتی ها هم که یکی از یکی عتیقه تر

خودت چند سالته اون خواستگارایی ک برات میان چندن؟

«یک دختر عاقل می‌بوسد اما عاشق نمی‌شود، گوش می‌کند اما باور نمی‌کند و قبل از اینکه ترک شود، ترک می‌کند.»

خودت چند سالته اون خواستگارایی ک برات میان چندن؟

من ۲۲ اونا ۳۰ و اینا

اونایی هم که سنشون بهم میخوره ، ماماناشون تصمیم گیرندن و انگاز زن برا مامانشون میخوان تا خودشون

من ۲۲ اونا ۳۰ و اینااونایی هم که سنشون بهم میخوره ، ماماناشون تصمیم گیرندن و انگاز زن برا مامانشون م ...

اخ گفتی 

ما پیشنهاد میدیم اونا میگن نه 

اونا پیشنهاد میدن ما میگیم نه 

بخشی از زندگی پسران