2777
2789
عنوان

کارگر شوهرم ی تیکه طلا پیدا کرده

553 بازدید | 22 پست

تو مغازه شوهرم یه تیکه طلا پیدا کرده داده شوهرم بفروشه ب شوهرم میگه مال مردمه گناه داره میگه پولش ومیدم کارگر یا اصلا خود طلا رو برمیگردونم خودش بفروشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه کاریه خب این پول حرومه نخورید ها چند برابرش خرج دوا درمون میشه 

یه اطلاعیه بزنید ک طلا پیدا کردید صاحبش اگه عکس فاکتور داره بیاد ببره

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

دست من نیست شوهرمم انگار دلش میخاد کارگرش ی پول دستش بیاد

اخساس میکنم این پول کارگر بهونه اس... همسرت اگر پول نداره پس چرا کارگر گرفته بعد با پول حرام پول بدید بهش؟؟؟ از گلوش پابین میره. بهتره اکهی کنید تو دیوار شهرتون عکسشو بزارید و نشونی و فاکتور بخواید. کارتون غیر انسانی بفروشید پولشو بخورید!! 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اخساس میکنم این پول کارگر بهونه اس... همسرت اگر پول نداره پس چرا کارگر گرفته بعد با پول حرام پول بدی ...

معازه بوشهره من تهرانم چندتا کارگرن شوهرم اونجا سرپرسته حقوقشون با کا فرمای اصلیه منتها این وسط شوهرم میگه مال کارگره