2777
2789
عنوان

چطوری شوهرم ب گوه خوردن بندارم

380 بازدید | 15 پست

صدای گوشیمو نشنیدم اینو کرده بهونه که گوشیتو دستی جواب ندی حق نداری پاتو بزاری خونه بعدش گفت اعصاب ندارم ورشکسته شدم الان خونه پدرم هستم چند روز سراعمون نگرفته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نفهمیدم موضوع چیه 

ولی اگه دوستت داره دلش تنگ میشه دیگه برمیگرده 

البته قهرید یا استراحت؟

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‌‌‌م‍‌ن #کینہ ای ت‍‌ری‍‌ن آدم #م‍‌ه‍‌رب‍‌ونہ ای‍‌ن ش‍‌ه‍‌رم :)!🖤─

چه برگشتی داری الان بذار با خود درگيري هاش کنار بیاد پول نداره شکمتون سیر کنه دنبال بهونه ست نرید خو ...

تاسف آوره

واقعا چند سالتونه؟

گفتند زندگیه مشترک،  باید در تمام لحظات کنار هم باشند

نه فقط لحظات شادی

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

تاسف آورهواقعا چند سالتونه؟گفتند زندگیه مشترک، باید در تمام لحظات کنار هم باشندنه فقط لحظات شادی

تاسف باید به حال اون مردی خورد ک دنبال بهانه ست 

این زن از سر خوشی ترک‌منزل نکرده همونجور ک تو متن خوندیم شوهره اصلا منطق نداره و صد درصد اخلاق های تند داره بعید بدونم تنها علت قهر استارتر ورشکستگی باشه 

تاسف باید به حال اون مردی خورد ک دنبال بهانه ست این زن از سر خوشی ترک‌منزل نکرده همونجور ک تو متن خو ...

بلع عزیرم من همه جوره با بدبختی هاش کنار اومدم تقاضای کوچک ترین چبرها ازش نداستم از این همه بی لطفی بی احترامی تحقیر ناراحتم وخودش گفته حق نداری پاتو بزاری تو خونه 

تاسف باید به حال اون مردی خورد ک دنبال بهانه ست این زن از سر خوشی ترک‌منزل نکرده همونجور ک تو متن خو ...

وقتی از لحاظ مالی ضربه ی شدیدی شده

قطعا از لحاظ روحی کاملا بهم میریزه 

چون ب طبع اون ، اخلاقش تند میشه

شرمنده ی خونوادش میشه

نگرانی از آینده پیدا میکنه و....و..  و...

اگه تو این شرایط خانومش هواش و نداشته باشه

پس کی باید همراهیش کنه؟

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

بلع عزیرم من همه جوره با بدبختی هاش کنار اومدم تقاضای کوچک ترین چبرها ازش نداستم از این همه بی لطفی ...

دقیقا مشخص بود اخلاقش بده از اونجایی ک گفتی سر یه دیر جواب تلفن‌دادن این حرفا رو بهت گفته فهمیدم اخلاق های بد زیادی داره 

وقتی از لحاظ مالی ضربه ی شدیدی شدهقطعا از لحاظ روحی کاملا بهم میریزه چون ب طبع اون ، اخلاقش تند میشه ...

شما برو تاپیک های قبلی استارتر بخون کامنتای همین تاپیک اش هم با دقت بخون

همیشه نباید زن گذشت کنه با اخلاق بد بسازه با بی تدبیری و شکست های مرد بسازه آخرم فحش و بد و بیراه بشنوه چرا چون زنه ؟! 

زن شدیم کوه درد ک نشدیم