2777
2789
عنوان

خواستگاری

148 بازدید | 26 پست

سلام من یه خواستگار دارم .بعد گفتن که اول باید مامانش بیاد خونمون که من و خانواده و خونه زندگی اینامون رو ببینه.

این اولین خواستگارمه .من واقعا هیچی از این مراسما نمیدونم میشه بگین باید چیکار کنم چجوری باشم چی بگم چی بیارم ؟

نمیدونم مامانه بیاد باید چی بگم اصن .همونجا بشینم کنارشون یا ن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول مگه دامادم باهاشون نمیاد که جفتتون همو ببینید تا ببینید از هم قیافتن خوشتون میاد یانه

ن مامانم گفت رسمه اول مامان پسره میاد.

منم اصن خوشم نمیاد این مدل .انگار میخام با مامانه ازدواج کنم 

ولی در کل اصلا استرس نداشته باش خود بزرگ ترا بهت میگن باید چیکار کنی

مشکل اینه من بچه اولم خانوادمم از این چیزا هیچی نمیدونن.همینطوری  ادم استرسی ام .با این مدل دو برابر میشه 

ن مامانم گفت رسمه اول مامان پسره میاد.منم اصن خوشم نمیاد این مدل .انگار میخام با مامانه ازدواج کنم

والا اولین خاستگار منم اول مامانش اومد بعد که منو دید و تایید و داد پسرشو صدا زدن از ماشین اومد خونه

ولی در کل اگه قسمت هم باشین یه جوری خدا میچینه که خودتون تو کفش میمونین

مشکل اینه من بچه اولم خانوادمم از این چیزا هیچی نمیدونن.همینطوری ادم استرسی ام .با این مدل دو برابر ...

منم بچه اول خانواده بودم اولین خاستگارم از استرس شدید معده درد شدم ولی همیشه به غیر از مادر داماد یه زن دیگه هم میاد به یک حساب معرف بوده اونا خودشون سوال میپرسن تو هم جواب میدی ولی اگه مامان هم تنها اومد استرس نگیر من خودم تو دیدار های اول چایی نمیبرم فقط میام سلام میکنم یه گوشه میشینم تا اونا سوالاشون رو بپرسن و منم جواب بدم یه موقع هایی مامان طرف روهم ببینی راحت میتونی تصمیم بگیری چون یه شناخت کمی پیدا میکنی استرست هم برای دفعه بعد که خانواده بیاد یکم کمتره

والا اولین خاستگار منم اول مامانش اومد بعد که منو دید و تایید و داد پسرشو صدا زدن از ماشین اومد خونه ...

عکسشو یه جور پبدا کردم  دیدم بابت دلم نیس .ادم خوبیه ولی هیچ حسی ام بهش ندارم 

ولی ی خواستگار دیگم دارم اون دوره . اول نگفت بعد گف قبلا زن داشته ، زنش خیانت کرده زود طلاقش داد .ینی ی جوریه بگم بمیر میمیره ولی نمیتونم ب خانوادم بگم .منو میکشن. 

دقیقا ولی خودمم میترسم .تا عاشق نباشم نمیتونم ازدواج کنم

این حرفا رو نزن من خودم ازدواج سنتی داشتم 

فقط تنها پیشنهادی که میتونم بهت بکنم اینه که حتما یک یا دو جلسه حضوری با مرد و چند جلسه تلفنی با هم حرف بزنین ولی زیاد نشه که وابستگی بیاره در حد اشنایی هر موقع دیدی دیگه سوالی نداره تماسا تموم بشه من خودم این شکلی پیش رفتم و واقعا راضیم

منم بچه اول خانواده بودم اولین خاستگارم از استرس شدید معده درد شدم ولی همیشه به غیر از مادر داماد یه ...

😢من اینقد استرسم زیاده و ترس شدید دارم میگم ردش کنم

امیدوارم خدا هر چی صلاحمه همونو برام بیاره