bvdxhh مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 891 عنوان راهنمایی🙁 54 بازدید | 5 پست من دنبال کار میگشتم یجا رفتم بعد اطلاعات همه چیزمو گرفتم قرار شد تا اخر هفته خبرم بدن که اخر هفته گذشتبنظرتون خودم بهشون زنگ بزنم ضایع نیست؟، اینکه خیلی خودمو محتاح کار نشون میدن؟ واقعا هم ب این کار نیاز دارم🥲💔 1404/03/31 | 16:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
18_narnia عضویت: 1402/11/14 تعداد پست: 13592 ضایع نیست زنگ بزن .شایدم به دلیل شرایط پیش اومده زنگ نزدن ❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمیداند برایش چه قرهالعین هایی پنهان کردهایم..( قرهالعین: اشکی که از شوق در چشم حلقه میزند. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚
maryamtbatba عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 186 بهشون زنگ بزن بپرس و بعدم بگو تکلیف منو معلوم کنین لطفاً که بتونم برم جای دیگه مشغول شم
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 5888 😂منم یکجا رفتم مصاحبه طرف خیلی قشنگ خدافزی کرد منم منتظربودم دوروز بعدش زنگبزنه ولی خبرندادنوقتی خبرنمیدین یعنی کنسلی براشون پروانه های تو شکممُ به سوسک بالدار تبدیل کردی کثافت.