2777
2789

خانوما خواهرانه راهنماییم کنید چیکار کنم

اولویت اول و اخر شوهر من خانواده اش هس و خانواده اش خیلی روش اثر دارن حالا چندتا از رفتاراشو میگم تا کامل متوجه شرایطم بشین

ما موقع خرید خونه مون خیلی زیر فشار مالی بودیم و هیچوقت شوهرم از برادراش یا خواهراش پولی نخواست، اونام هربار مارو میدیدن میگفتن شرمنده دست و بالمون تنگه نتونستیم کمکتون کنیم یه هفته بعدش موبایل میگرفتن برا خودشون، مسافرت میرفتن و... من هیچ انتظاری ندارم که از شکم زن و بچه شون میزدن و به ما کمک میکردن ولی انتظار دارم شوهرم خودش متوجه این چیزا باشه و متقابلا رفتار کنه یا حداقل قدر کمکایی که خانواده ی من کردن رو‌بدونه.

ولی شوهر من خیلی گربه صفت و نمک نشناسه هروقت پولی نداشتیم از خانواده ام گرفتم پرو پرو گفته نمیگرفتی، مامانم همیشه همراهم میاد دکتر و بیمارستان چون به شوهرم مرخصی نمیدن میگه نمیومد و... 

ادامه شو تو پستای بعدی میگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا همین شوهر نمک نشناس چشم بسته رو تک تک بی محبتیای خانواده اش، برادر شوهرام و خواهرشوهرام خیلی راحت زنگ میزنن و ازش پول میخوان، چک میخوان یا راحت میگن سند خونه تون رو بدین ما وام مسکن و ودیعه و... بگیریم‌ شوهرمم نمیتونه نه بیاره و هربار سر این مسائل من مخالفت میکنم چون واقعااا پول اضافی ای نداریم که کمکشونم کنیم اتفاقی نیفته، حتی تو تمام این مدت که زیر فشار بودیم بارها مادرم به بهونه های مختلف مانتو و لباس و.. برام گرفته. حالا شوهرم میگه به تو ربطی نداره من برا تو کم نذاشتم الانم پول خودمه حتی اگه اونا کمکی نکرده باشن من تا اخر عمرم هواشونو دارم.

حالا همین شوهر نمک نشناس چشم بسته رو تک تک بی محبتیای خانواده اش، برادر شوهرام و خواهرشوهرام خیلی را ...

اوف حق داری بخدا منم عصابم خورد شد والا

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد....🥀♥

یه چند بار سر این زنگ زدنای وقت و بی وقتشون باهاش حرفم شده چون هربار که زنگ زدن یا پول خواستن یا کاری سپردن نشده یبار برا احوال پرسی زنگ بزنن یا تو بدترین شرایطمون حالی ازمون بگیرن. 

چند روز پیش گوشی همسرمو چک میکردم دیدم تموم تماسای برادراشو پاک کرده بااینکه بارها شده پیش من ده دقیقه حرف زدن حتی اونارم پاک کرده منم نتونستم ناراحتی مو مخفی کنم دلیلش رو پرسیدم گفت از بس که دخالت میکنی تو کارام، تو به چشم معالمه نگه میکنی به روابط ولی اونا خانواده ی منن حتی اگه بخوابونن تو گوش من بازم من پسشون نمیزنم. منم گفتم تو حق نداری برا زندگی خودمون کم بذاری و خرج اطرافیانت کنی شروع کرد به توهین و فحش دادن بهم گفت اگه برات کم میزارم گورتو گم کن برو خونه ی مادرت و یه سیلی محکم زد تو گوشم که چند دقیقه گوشم نمیشنید.

بهم بگید من بااین شوهر چیکار کنم؟ 

نمیتونم ناراحتی مو مخفی کنم و اجازه بدم هرطور دلش خواست پول بده به خانواده اش 

وقتیم گیر میدم اینطوری ازم پنهون کاری میکنه

توروخدا راهنماییم کنید چیکار کنم.

شوهرم ادمیه که از بحث و ... فرار میکنه ترجیح میده مخفی کاری کنه خواهراش زنگ میزنن پرش میکنن تماساشون رو مخفی می‌کنه بعدا متوجه میشم همون حرفی که شوهرم زده حرف خواهرشوهرامه.

مثلا میخواییم بریم عروسی ای مراسمی از قبل میگم کفش نیاز دارم کیف نیاز دارم شوهرم اوکی شو میده حالا خواهرشوهرام از این موضوع خبر دار بشن یا همونجا پیش خودم یا بعدا تلفنی شروع میکنن به نصیحت که میخوای چیکار یه مراسم دوسه ساعته هس الکی چرا پول هدر میدی و... کاملا نظر شوهرم عوض میشه و شروع میکنه به غر زدن که تو برا هر مراسمی کلی پول خرج میکنی درحالیکه اصلا اینطوری نیس، اصلا تو این دوسالی که خونه خودمم یبارم پول درست حسابی برا لباسام خرج نکرده حتی لباسای اونم من تو مناسبتای مختلف کادو میخرم براش.

چهارساله ازدواج کردیم دوساله خونه خودممنه

یکم صبر کن تحمل کن بمون شاید درست شه. 

سعی کن یه مدت زوم نکنی روی این کاراش

راحتش بزار.گوشیشو چک نکن اصلا. راجب خانوادش هیچ سوالی نپرس. تو باعث میشی بیشتر بچسپه به اونا با حساسیتت. سعی کن توهم باخانواده خودت بیشتر وقت بگذرونی و براشون وقت بزاری. اخلاقتو عوض کنی درست میشه خودش

بهم بگید من بااین شوهر چیکار کنم؟ نمیتونم ناراحتی مو مخفی کنم و اجازه بدم هرطور دلش خواست پول بده به ...

دهن بینه شوهرت متاسفانه 

خانوادت نباید بهش خوبی میکردن ک الان پرو شه 

دلسوزی الکی واسه خانوادش میکنه اونا بفکر زدن جیبش هستن 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

دهن بینه شوهرت متاسفانه خانوادت نباید بهش خوبی میکردن ک الان پرو شه دلسوزی الکی واسه خانوادش میکنه ا ...

اره 

خیلی ناراحتم

هی به خودم قول میدم از خانواده ام کمکی نگیرم بعد تو‌شرایط سخت کلا فراموش میکنم

اینو‌من میدونم ولی خودش نه 

میگه هرچقدرم اونا هوامو نداشته باشن من تا عمر دارم پشتشونم 

گاهی حس میکنم برده ی حلقه به گوش خانواده شه