2777
2789
عنوان

فرار کنم یا خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم راه درستی نیست فرار کنی دادگاه میبرت بهزیستی خودکشی هم کنی ناقص میشی اگه اجازه کار میدن کار ...

من هرچی میگم بهم میگن کار کن و وقتی میگم بزارید برم سرکار میگن مگه دختر می‌ره سرکار ؟ اونجا پسر هست(انگار پسرای مردم لنگ اینن من برم سرکار) . 

چشم‌خود‌بستم‌که‌دیگر‌چشم‌مستت ‌ننگرم،ناگهان‌دل‌دادزد‌دیوانه‌من‌میبینمش...

ممکنه توی زمین گیر بیفتی دوباره بچه بشی به این فکر کردی ؟ یا اینکه روحت تا زمان مرگ اصلیت رو زمین بم ...

💔

من هرچی میگم بهم میگن کار کن و وقتی میگم بزارید برم سرکار میگن مگه دختر می‌ره سرکار ؟ اونجا پسر هست( ...

خوب کاری پیدا کن همه دختر باشن مثلا تولیدی لباس همه زنن یا سرپرست خوابگاه 

مثل منی.بهش میگن خیال پردازی ناسازگار

:))) . کل امیدم به این بود که یه دانشگاه قبول بشم و از فرداش پولدار بشم . ولی الان که فکر میکنم خیلی بچه بودم:) . تا بخوام قبول شم و اگر قبول شم تازه باید بیام التماس خانواده بکنم که برای دانشگاه بهم پول بدید و سر این هربار دعوا کنیم

:))) . کل امیدم به این بود که یه دانشگاه قبول بشم و از فرداش پولدار بشم . ولی الان که فکر میکنم خیلی ...

میدونم درکت میکنم خودمم اینطوری بودم.۱۸ سالته؟چرا یه چیزی یاد نمیگیری؟شرایطشو داری یه حرفه ای چیزی یاد بگیری کنارش درسم بخونی؟

دختر خوب برو پیش روانشناس اگه نرفتی لا اقل با یکی که بهش اعتماد داری صحبت کن

اصلا خانواده من به اینجور چیزا اعتقاد ندارن ، میگن هرکس رفت روانشناس یعنی دیوانه ست🗿 . اصلا فکر نمیکنن که یجور کمکه

خوب کاری پیدا کن همه دختر باشن مثلا تولیدی لباس همه زنن یا سرپرست خوابگاه

نمیزارن برم سرکار کلا ، اینا بهونه شونه

میدونم درکت میکنم خودمم اینطوری بودم.۱۸ سالته؟چرا یه چیزی یاد نمیگیری؟شرایطشو داری یه حرفه ای چیزی ی ...

نمیزارن ، من تو خونه حبسم ، من عاشق عکاسی و نقاشی بودم التماس کردم بزارید برم هنرستان و رشته مورد علاقم رو بخونم اما نذاشتن ، مجبور شدم برم تجربی . یکم علاقه داشتم ولی نه در اون حد 

الان جز درس خوندن و نمره بالا آوردن هیچی بلد نیستم.

تازه چون همیشه شاگرد اول میشم فشار روم یه عالمه ست

نمیزارن ، من تو خونه حبسم ، من عاشق عکاسی و نقاشی بودم التماس کردم بزارید برم هنرستان و رشته مورد عل ...

حیف‌.چه ساده علایق آدمو نادیده میگیرن🥲بخون اشکال نداره قبول شو یه شغلی بری دستت تو جیب خودت باشه 

اصلا خانواده من به اینجور چیزا اعتقاد ندارن ، میگن هرکس رفت روانشناس یعنی دیوانه ست🗿 . اصلا فکر نمی ...

پس مجبوری خود درمانی کنی .در واقع وضعیت تو مثل یه دیوار کوتاه توی خانوادس

خوب باید مقابله کنی باهاشون بگی یا پول تو جیبی بدین یا میرم سرکار

میگم بهم پول تو جیبی بدید میگن مگه برات چی کم گذاشتیم هرچی خواستی بگو برات می‌خریم . هر وقت میگم فلان چیزو ندارم بخرید یه عالمه عذابم میدن یا با بدبختی میخرن یا نمیخرن و میگن برو کار کن

وقتی هم میگم می‌خوام برم سرکار با دعوا بهم میگن برو ، برو ولی از فردا حق نداری درس بخونی:)

حیف‌.چه ساده علایق آدمو نادیده میگیرن🥲بخون اشکال نداره قبول شو یه شغلی بری دستت تو جیب خودت باشه

💔من کل امسال رو برای نهایی ها خوندم و وقت نکردم برای کنکور بخونم ، از اول بهشون گفته بودم امسال قرار نیست قبول بشم چون برای کنکور نخوندم برای نهایی خوندم و سال دیگه می‌خوام برای کنکور بخونم و قبول کردن. ولی الان که بحثش میشه میگن نه امسال بااااید قبول بشی اگر قبول نشی باید تو خونه حمالی یاد بگیری