2777
2789
عنوان

فرار کنم یا خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1408 بازدید | 98 پست
💔من کل امسال رو برای نهایی ها خوندم و وقت نکردم برای کنکور بخونم ، از اول بهشون گفته بودم امسال قرا ...

الان که تاریخ کنکور معلوم نیست با این شرایط خیلیا بیخیال درس خوندن شدن اگه تو شهرتون خبری نیست بخون شاید پیرا قبول شدی 

پس مجبوری خود درمانی کنی .در واقع وضعیت تو مثل یه دیوار کوتاه توی خانوادس

چطور خود درمانی کنم اخه؟ هروقت میام به خودم انگیزه بدم برم سر درس خوندنم و به آینده فکر کنم یجوری یکاری میکنن که اینقدر حالم بد میشه و تمرکزم رو از دست میدم که تا یه هفته دپ میمونم . 

چشم‌خود‌بستم‌که‌دیگر‌چشم‌مستت ‌ننگرم،ناگهان‌دل‌دادزد‌دیوانه‌من‌میبینمش...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که تاریخ کنکور معلوم نیست با این شرایط خیلیا بیخیال درس خوندن شدن اگه تو شهرتون خبری نیست بخون ...

می‌خوام بخونم ، قرار بود از امروز صبح شروع کنم که دوباره یه جنگی راه انداختن. من بزور تمرکز میکنم که بخونم ولی وقتی تمرکزم بهم بخوره خیلی سخت میتونم برگردم سر کاری که داشتم انجام میدادم💔

بنظرم خودکشی بهتره من که انتخابم همینه

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

نه ولی شهر مون خبری نیست

قصدم نصیحت نیست ولی سن من برسی میشی کلی حسرت

بخون امسال قبول شو چون با توجه به چیزی که راجب خانواده ات گفتی شاید نذارن سال دیگه کنکور بدی و حتی شاید سال دیگه اصلا خودت در توانت نبود.از این فرصت استفاده کن.تو این جامعه درس نخونی خیلی سخته

بنظرم خودکشی بهتره من که انتخابم همینه

من داشتم ولی ناموفق ، میترسم بازم ناموفق باشه . اگر بدونم قطعا میمیرم همین الان میرم انجامش میدم

من داشتم ولی ناموفق ، میترسم بازم ناموفق باشه . اگر بدونم قطعا میمیرم همین الان میرم انجامش میدم

با چی اینکارو کردی؟

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

کاش بعضیا یکم درک داشتنچیزایی که من تو این سن دارم تجربه میکنم شاید یه پیر زن شصت ساله تجربه نکرده ب ...

چی مثلا؟

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

هر دو راهی که مد نظر داری تهش بن بست هست و کاملاااااااا بچگانه. عاقلانه فکر کن تو که موقعیت به قول خودت فرار کردن داری پس موقعیت اینکه از خونه بیرون بری و کار کنیو مستقل بشی هم داری پس برو کار کن حتی اگر شده زمین شویی و ظرفشویی اما سرتو بالا بگیر زندگیتو نجات بده فکرای احمقانه هم بزار کنار

قصدم نصیحت نیست ولی سن من برسی میشی کلی حسرتبخون امسال قبول شو چون با توجه به چیزی که راجب خانواده ا ...

می‌دونم💔 . هم تو رشتم قبولی سخته هم درسام سخته . اگر قبول نشم خودم یکی از ترس اینکه اینا بیشتر از این بلا سرم نیارن خودم یه بلایی سر خودم میارم