2777
2789
عنوان

برداری و دست تنها بودن

51 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من اوایل بارداریمه و دست تنهام و نمیتونم از خانواده ها کمک بگیرم خیلی نگرانم 

و ناوارد چقدر میتونم کار کنم تو خونه و چقدر نه 

و کتابی کلاسی چیزی نداره ؟؟

من واقعا چیزی بلد نیستم و کلسیم ندارم که راهه نماییم کنه

عزیزم اول از همه خونسرد باش این دوره است که به خوبی میگذره 

نیازی نیست که حتما کسی رو داشته باشی منظم دکتر زنان و مرکز بهداشت رو برو مخصوصا بهداشت خیلی خوب راهنماییت میکنن اگه درد زیر شکم مداری میتونی راحت کارای خونت رو مثل قبل انجام بدی فقط وسیله سنگین بلند نکن 

امیدوارم به سلامتی زایمان کنی عزیزکم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی برم بگم چی تو بهداشت؟

باید بری بهداشت که واست پرونده تشکیل بدن بعد هم خودشون تاریخ مراقبت هات رو بهت میگن ازمایشات رو چک میکنن وزنت و ضربان قلب جنین رو چک میکنن کلاسهای امادگی زایمان برات میذارن و خیلی کارای دیگه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
باید بری بهداشت که واست پرونده تشکیل بدن بعد هم خودشون تاریخ مراقبت هات رو بهت میگن ازمایشات رو چک م ...

یعنی از هفته های اول هم میشه رفت؟؟

میشه هم زمان دوتا بهداشت رفت ؟؟

کتابی نیست که بخونم ؟