2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد این اقا

153 بازدید | 9 پست

با یه اقایی چند ماهه تو رابطع ام قرار بود تو یه دوماه اینده بیاد خاستگار یعنی رابطمون جدی هستش 

کاملا اقای بادرک و فهمی هست همیشه پشتمه هرکاری داشته باشم انجام میده هرجا علاف بمونم کافیع بهش بزنگم خودشو میرسونه

دیروز ما رفتیم بیرون حتی من از خونه براش غذاهم بردم نشسته بودیم که یه ماشین میخاس از پیش ما رد شع خب نرماله من برگردم نگا کنم اصلا به داخل ماشین نگا نکردم که این شروع کرد به گفتن که اره مردمو نگا میکنی این چقد اخلاق بدیه پسرارو دید میزنی منم ناراحت شدم تا برسم خونه اصلا حرف نزدیم حتی خدافظی هم نکردم از دیروز خبری ازش نبود که امروز پیام دادیم باز سر همون بحثمون شد تموم کردیم

میدونم خیلی دوسم داره ولی حس میکنم یکی با شرایط بهتر از خودش یا مثلا ماشین بهتر از مال خودش میبینه حسودی میکنه فک میکنه من چشم دنبال از اون بهترونشه☹️☹️☹️

خدایا من از تو پایان نیک میخواهم🤍

این شکاک و بددله

کااااات

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بد دله

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خداروشکر کن خودشو نشون داد. این اخلاق مریضش رو ده برابر بدتر کن میشه تو داخل زندگی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

من بودم میزدم بع شوخی میگفتم اره خوب کردم نگاه کردم 😂😂 تو این موقعیت بودم قبلا و اینکه خودت اعتراف حتی به دروغ کنی و بندازی بع شوخی باعث میشه اون فضای متشنج از بین بره

نمیدونم واقعا شایدم برا من این کار جواب بده

لایک نکن😑

🤣🤣🤣🤣🤣شت کلا مردا همینطورین حسودی میکنن ولی نباید انقدر هم کشش بده

فک کن بخاطر یه نگاه حرف نمیزنیم اخه من برا این میسوزم که اصلا راننده رو نگاه نمیکردم 

خدایا من از تو پایان نیک میخواهم🤍

آدم‌هارو صرفا گزینه ببینید و بررسی کنید اونهارو، مناسب نبود تمام!! تعارف نداشته باشید!!

لازمم نیست براش توضیح بدید، توجیه میاره و ... فقط جنگ اعصابه!! خدافظی خوشحالی!!

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.