کلی خوبی به داداشم کردم وقتایی که پول کم میآورد بهش پول میدادم براش شارژ میزدم ...تا حالا بالای پنج تا شارژرم رو خراب کرده هیچی نگفتم دو تا اتوموم رو سوزوند هیچی نگفتم تافت موم رو تموم کرد ...و کلی چیزای دیگه هفته پیش هندزفریش رو لازم داشتم بعد کلا هندزفری استفاده نمیکنه انداخته یه گوشه خاک میخوره اینم خونه نبود با خودمگفتم کارمو باهاش راه ميندازم پسش میدم متاسفانه خراب شد کلا قیمتش ۸۰ ۹۰ تومنه واقعا هم قصدم این بود براش بخرم ولی خب خورد به جنگ و اوضاع خوب نبود امروز فهمید کلی بد و بیراه بهمگفت تو غلط کردی گوه خوردی هندزفریمو بردی داد میزد فحش بد میداد ..منم بهش گفتم جای ۸۰ تو من سیصد بهت میدم عذرخواهی هم کردم قبول دارمکارم اشتباه بود ولی من اینهمه وسیله بهش دادم و خراب کرد حقماین نبود اینطوری باهام حرف بزنه خیلی ناراحتم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.