2777
2789
عنوان

هدفتون برا زندگی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من راهی که خودم رفتم فعلا میدونم کنکور😢

عزیزم من درس رو کنار گذاشتم

چون پول کتاب تست و مشاور و آزمون ندارم

دانشگاه هم قبول شم 

پول خرید چند ده دست لباس و کفش و کیف و ندارم (نمیتونم مثل بقیه بروز باشم هرروز بایک استایل حاضر شم)

و پول کرایه سرویس دانشگاه روهم ندارم از روستا تا وسط شهر که دانشگاه ست خداتومن پول که من فقط پول میباشم

۲۱ سالم شده دنبال شغل آزاد میگردم🥲

کلاً شرایط تحصیل برای منه فلک زده بسته شده

برنامه برای زندگی زیاد دارم ولی فعلا یک هفته‌ست هدف نهاییم زنده موندنه 😅

😂

بچه ها این اکانت مال من و خواهرم و خالمه لطفاا کارآگاه بازی در نبارید مرررسی

خودت چ جوابی داری برای این سوال؟؟اصولا آدما همه یه هدفی دارن ولی نه به این شکل که سرکار مطرح کردی البته!مثلا من هدف(یا بهترش،،،امیدم)اینه ک یه روزی یه جایی با یه کاری برسم به یه پول بزرگی که بتونم باهاش اول یه خونه بخرم^_^♡بعد ماشین...خلاصه اینجوری دیگه ک دیگه مادرم اینقد فکره اینارو نکنه👈جابجا شدن اساس کشی نمیدونم دیدن قیافه صابخونه🙁

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

عزیزم من درس رو کنار گذاشتمچون پول کتاب تست و مشاور و آزمون ندارمدانشگاه هم قبول شم پول خرید چند ده ...

دانشگاه دولتی خوابگاه میدن اینجوری هم نمیتونی؟ بعد همزمان با دانشجویی میتونی کار کنی 

عزیزم من درس رو کنار گذاشتمچون پول کتاب تست و مشاور و آزمون ندارمدانشگاه هم قبول شم پول خرید چند ده ...

من یه مشاور استثنایی داشتم کمکم کرد و شاگردانش برام کتاب فرستادن برا کنکور خوندم رشته دبیری... قبول شدم از حقوق خودم برای خرج و مخارج استفاده میکنم پول هم پس انداز میکنم

استایل چی چیه لازم نیست هر دقیقه یه دست لباس بپوشی من خودم دو دست لباس محدود دارم از همون ها استفاده میکنم مهم اینه که مرتب باشی

دانشگاه دولتی خوابگاه میدن اینجوری هم نمیتونی؟ بعد همزمان با دانشجویی میتونی کار کنی

خوشکلم 

من مادرم فوت کرده

خب 

۲تا داداش دوقلوی ۱۰ ساله دارم، بابامم هست

بخوام برم خوابگاه کی مراقب اینا باشه

زندگی بدجور بهم ضربه و آسیب زد

مثلا یک نفر که بخواد رشته های تاپ رو بخونه

میگن اونقدر سرش شلوغ میشه که دیگه وقت برای کارکردن براش نمیمونه از این میترسم

مثلا دندون بخونم

بخوام کارهم کنم تو ارایشگاه  کلی زمان میگیره ازم کار مشتری رو انجام دادن چجوری برم دانشگاه و بعدش درس هارو بخونم؟! این یک دغدغه ی اساسی برای منه

واقعا به پول نیاز دارم و درآمد 

خوشکلم من مادرم فوت کردهخب ۲تا داداش دوقلوی ۱۰ ساله دارم، بابامم هستبخوام برم خوابگاه کی مراقب اینا ...

واقعا وقتی میبینم که دخترای با استعداد و علاقه‌مند به تحصیل نمیتونن درس بخونن حرص میخورم کاش مثل کشورهای دیگه سازمان‌هایی برای حمایت و بورس بود اشکال نداره عزیزم ایشالا دو سه سال دیگه شروع میکنی تا اون موقع هم وضعیت مالی بهتر میشه 

واقعا وقتی میبینم که دخترای با استعداد و علاقه‌مند به تحصیل نمیتونن درس بخونن حرص میخورم کاش مثل کشو ...

دلم واسه خودم میسوزه

برای استعدادم تو درس 

برای زحماتی که ۱۲ سال مامانم برای درس برام کشید 

برای تمام بیدار خوابی هایی که کشیدم سر امتحانات

من دانش آموز تاپ بودم ۱۹/۹۸ واقعا کم نبود 

دلم میخواست تو اوج جوانی ۱۸_۱۹ سالگی میرفتم دانشگاه سر کلاس رشته مورد علاقه م دندون🥲😭

نه الان که ۲۱ سالمه و هیچی نشدم

تازه تو مجردی مامان شدم مامان دوتا داداش کوچولو و کارای یک خانم متاهل رو انجام میدم و خانه داری میکنم

خجالت میکشم بعد ها که تونستم پول در بیارم ببینم سنم شده ۲۵به بالا تازه پام برسه به دانشگاه و از اول شروع کنم

خجالت میکشم بعد ها وارد کلاس درسی بشم که من از همه شون بزرگ تر باشم 

لطفا هر عزیزی پیامم رو میبینه 

دعا کنه برام مسیر زندگیم گره هاش باز بشه و راه برام هموار بشه

دستتونم میبوسم🥲💔🫂

استایل چی چیه لازم نیست هر دقیقه یه دست لباس بپوشی من خودم دو دست لباس محدود دارم از همون ها استفاده ...

میترسم دانشجوهای ددی و مامی پولدار و لاکچری مسخرم کنن تو دانشگاه

حتی استادا و اینا

عزیزم من حتی قیافه معمولی ام ندارم بتونم تو جامعه حضور پیداکنم

کلی نقص داره صورتم اگه با ماسک نپوشونم مورد مسخره شدن واقع میشم

همش ماسک میزنم یهو دیدی اکیپی ریختن سرم ماسکمو کشیدن از صورتمو شروع کنن به فیلم گرفتن از صورتمو پخش کنن تومجازی من از خجالت میمیرم بعدش 

ماشالا همه دختر پسرای هم سن من خیلی خیلی زیبان حتی کوچیک تراز خودم