2777
2789
عنوان

هدفتون برا زندگی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 34 پست

مهاجرت کردن با رشته خودم

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم دانشجوهای ددی و مامی پولدار و لاکچری مسخرم کنن تو دانشگاهحتی استادا و ایناعزیزم من حتی قیافه ...

عزیزم هر طور باشی یک آدم بیشعوری یچیزی برای سرگرمی میندازه شما نباید اعتماد به نفست بیاد پایین البته دانشگاهی که خودم داخلشم جو سالم و خوبی داره کسی کسیو مسخره نمیکنه 

میترسم دانشجوهای ددی و مامی پولدار و لاکچری مسخرم کنن تو دانشگاهحتی استادا و ایناعزیزم من حتی قیافه ...

عزیزم این فکرت چیه یعنی چی چهره عادی نداری من کلی دوستای مختلف دارم که مثلا یکیشون بخاطر یشرایطی صورتش پر از جوش شده اما به کسی چه ربطی داره بابا 

دلم واسه خودم میسوزهبرای استعدادم تو درس برای زحماتی که ۱۲ سال مامانم برای درس برام کشید برای تمام ب ...

خجالت نداره خیلی ها هستن که دیر رفتن دانشگاه من بیست ویک رفتم یکی از هم دانشگاهی من تو دوره کارشناسی ۲۷ سالگی تازه شروع کرده بود الان یکی از وکلای خوبه میدونم شرایط سخته ولی درست میشه عزیزم