2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برن گم شن.فکره اونایی؟ اینقد جمع کردن که مهم نیست واسشون

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

دارن رو فیلمنامه جدیدشون کار میکنن که وصل شد یه دوربین بگیرن سمت صورتشون چهار تا قطره اشک بریزن و بگن چون درگیری بود وقت نکردم برم ناخونامو ترمیم کنم نوکش پریده 

ملت هم کامنت بزارن وای عسیسم بمیرم برات جگرم کباب شد 😐😶😑

همه ی ما درون خود یک دیکتاتور داریم...🥀

دارن رو فیلمنامه جدیدشون کار میکنن که وصل شد یه دوربین بگیرن سمت صورتشون چهار تا قطره اشک بریزن و بگ ...

یکیشونو که یکماه پیش فتا بسته بودپیجشو اوند دبدیم حاملس.سناریو جدیدش واسه دوباره جون گرفتن پیجش.

بیشرفااا🤣

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

از امشب نت بین المللی وصل میشه باز

از کجا میدونی؟

یکیشونو که یکماه پیش فتا بسته بودپیجشو اوند دبدیم حاملس.سناریو جدیدش واسه دوباره جون گرفتن پیجش.بیشر ...

چند روز دیگه میگه بخاطر استرس سقط شد

🌱🤍امیدوارم حال دل هممون خوب باشه🤍🌱

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز