2777
2789
چند روز دیگه میگه بخاطر استرس سقط شد

دقیقا

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

از کجا میدونی؟

داخل یه کانال خوندم

میشه لطف کنید با دلای پاکتون برای جور شدن جهیزیه ام دعا کنین؟🥺💚میگن دعای نی نی سایتیا گیراست🥀💚مهر عروسیمه توروخدا دعا کنین به خوبی و خوشی طی بشه🥺❤️🍁خداروشکر جهیزیه ام جور شد و عروسیم به خوبی و خوشی حتی عالی تر از تصورم پیش رفت😍✨️👰🏻‍♀️خدا کمکمون میکنه تحت هر شرایطی 🥲🤍 خدایا شکرت✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دارن رو فیلمنامه جدیدشون کار میکنن که وصل شد یه دوربین بگیرن سمت صورتشون چهار تا قطره اشک بریزن و بگ ...

😂😂😂😂

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍

اصلا به طرز عجیبی مسخره ان 

یه دفعه دیدم یکی فیلم گذاشته دست بچش بریده خون و خونریزی بعد قشنگ فیلم گرفته بود از خونا و بچه و بعد دوتا قطره اشک خودش و بیمارستان 💔😶 چطور ممکنه یه مادر اون موقع که بچه اش اسیب دیده هم به این فکر کنه بزار فیلم بگیرم بزارم پیجم بره بالا ، 

چند روزه نتونستن برن کافه عکس ماچا و لته شون رو بزارن ما ببینیم😔

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

طفلیا هنوز میخواستن با لبوبو ملتو سوراخ کنن نشد😔

خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده   تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده   

من هیچوقت بلاگرای روزمرگی رو دنبال نمیکردم ولی کلی پیج دکتر و ورزشکار و استایل و مد داشتم خیلی از حرکات ورزشیمو حالت صحیح زدنشو از اینستا یاد گرفتم 

یسری چیز ها در مورد لباس پوشیدن رو از بلاگر های استایل ، کلی چیز راجع به پوست هم از دکتر های پوست و داروخانه و بلاگرای پوست یاد گرفتم و نقد محصولات رو نگاه میکردم از این نظر به درد من میخورد 

طفلیا هنوز میخواستن با لبوبو ملتو سوراخ کنن نشد😔

وای .یه فامیل داریم الان تواین وضعیت شب قبل اینکه نتا قطع شه اومد گفت وای خداا باورم نمیشه لبوبومون رسید .یعنی من کم مونده بود گوشی رو بندازم تو چاه توالت اخه بنده خدا خب کوفتت اومده باز کن حالشو ببر به ما چه ربطی داره از لبوبوی تو🤣ندید بدیده انتر

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!💖یاشاسین آذربایجان💖

وای .یه فامیل داریم الان تواین وضعیت شب قبل اینکه نتا قطع شه اومد گفت وای خداا باورم نمیشه لبوبومون ...

😁😁😁😁