2777
2789

بچه ها من فرهنگیان نیستم ولی امروز که نت قطع بود و‌ تو سایت ها میگشتم به این تجربه یکی از دانشجو های فرهنگیان برخوردم 

اگر علاقه دارید که موفق باشید و بترکونید حسابی  با چشم بازتر انتخابش کنید کامنت ایشون این بود :

سلام دوستان اگر به فرهنگیان علاقه ندارید به هیچ وجه سمتش نرید، یک باتلاقی هست که هر چه بیشتر دست و پا بزنی بیشتر غرق میشی. لااقل برای من که این طوره. من دبیری شیمی هستم. سطح اساتید صفر، سطح آموزش صفر، کیفیت غذا صفر، احترام صفر، درامد صفر. راستش من سال 402 فقط به خاطر یک اشتباه پزشکی قبول نشدم. 20 درصد سر جلسه ریاضی زدم بعد گفتم چقدر کمه و 18 تا شانسی زدم و هر 18 تا غلط زده بودم و درصدش صفر شد ( ریاضی 402 سخت‌ترین ریاضی تاریخ بود). کلا احساس میکنی به این جا تعلق نداری، احساس غریبی می‌کنی

She is working on a bio…

به عنوان کسی که همه خانواده ام معلمن میگم زر زده

احترامش خیلییییههه

درامدش برای خانوم خیلی هم خوبه

تعطیلی زیاد داره

امنه برای خانم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش یکی بهش یادآوری میکرد تو دانشگاه های دیگه مثلاً خبریه که فک میکنید تو فرهنگیان نیست؟

غذاهای دانشگاه های دیگه عالیه؟

احترام زیاده؟

دانشگاه های دیگه پول بیشتری بهتون قرار بود بدن؟

چون یه دانشگاه قبول شدین باید سرتون تاج بذارن؟

مشکل از دانشگاه فرهنگیان نیست مشکل از تصوری هست که شما از دانشگاه داشتین

فرهنگیان یه کار کاملا شخصیه ،لطفا ذهن بقیه رو خراب نکنید وگرنه این همه معلم و دبیر داریمیعنی میگین ه ...

من گفتم اگر علاقه دارید عالیه 

ولی خب معایب هم کم نداره 

She is working on a bio…

به عنوان کسی که همه خانواده ام معلمن میگم زر زدهاحترامش خیلییییهههدرامدش برای خانوم خیلی هم خوبهتعطی ...

درآمدش خیلی خوبه ؟ واقعا درامدش یکی از معایب خیلی بزرگشه 

خود معلما کم اعتراض کردن 

۱۵ میلیون واقعا واقعا حقوق کمیه

She is working on a bio…

کاش یکی بهش یادآوری میکرد تو دانشگاه های دیگه مثلاً خبریه که فک میکنید تو فرهنگیان نیست؟غذاهای دانشگ ...

اره دانشگاه های دیگه احترام بیشتری میذارن 

همچین فضایی هم ندارن 

من فرهنگیان نیستم خانوم

She is working on a bio…

به عنوان کسی که همه خانواده ام معلمن میگم زر زدهاحترامش خیلییییهههدرامدش برای خانوم خیلی هم خوبهتعطی ...

دقیقا بیشتر چیزایی که راجب معلما میگن شایعه است

ما خودمون تو فامیل معلم زیاد داریم همه راضی هستن

فرهنگیان تو شرایط الان کشور بهترین گزینه برای دانشگاه رفته 

بهترین گزینس که اینقدر رقابت براش زیاد شده

دقیقا بیشتر چیزایی که راجب معلما میگن شایعه استما خودمون تو فامیل معلم زیاد داریم همه راضی هستنفرهنگ ...

بهترین گزینه ؟ 

نه نیست 

اونایی که‌ پزشکی دندون دارو قبول نمیشن

کاردرمانی هم قبول نمیشن 

پیرا هم قبول نمیشن 

به فرهنگیان فکر میکنن معمولا 

چیزی که جای پیشرفت نداره 

فضای بسته داره 

حقوق خوب نداره بهترین گزینه نیست 

She is working on a bio…

اره دانشگاه های دیگه احترام بیشتری میذارن همچین فضایی هم ندارن من فرهنگیان نیستم خانوم

من جایی نگفتم که شما فرهنگیان هستید!

در ضمن خودم چند دانشگاه معتبر درس خواندم ،دانشگاه جاییه که میرن توش درس بخونن بعدشم مدرک بگیرن همین

احترام و منزلت خاصی قرار نیست ب کسی بذارن

من علوم پزشکی خوندم کاش میدی اینترن ها رو  چطور واشینگ میکنن تو‌ مورنینگ ها

اینا که قطعا رتبه هاتون از فرهنگیان خیلی بهتر بوده

دبیری برا کسی که علاقه داره خیلی خوبه 

چون هر ادمی تو زندگیش باید بره دنبال علاقش و این حق طبیعیشه ولی اینکه ادم فک کنه با درامد دبیر خیلی جا میشه رسید اشتباهه ، حقوق یه معلم واقعا کمه و کفاف نمیده خصوصا برای اقای متاهل که تک فیشه باشه .

من ۷۰ درصد اطرافیانم دبیرن و ۳۰ درصد برای سایر ارگان ها کامل و با چشم باز دارم میبینم

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

درآمدش خیلی خوبه ؟ واقعا درامدش یکی از معایب خیلی بزرگشه خود معلما کم اعتراض کردن ۱۵ میلیون واقعا وا ...

بهتر از بیکاریه ضمنا ما خانوما نیاز به درامد خیلی بالا نداریم

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
من جایی نگفتم که شما فرهنگیان هستید!در ضمن خودم چند دانشگاه معتبر درس خواندم ،دانشگاه جاییه که میرن ...

من علوم پزشکیم خودم 

یعنی شما الان میگین فرهنگیان بهتر از پزشکیه؟

پزشکی هر چی باشه سختی میکشن بعدش پیشرفت میکنن 

نه مثل فرهنگیان که سختی میکشن برای هیچ

She is working on a bio…

بهترین گزینه ؟ نه نیست اونایی که‌ پزشکی دندون دارو قبول نمیشنکاردرمانی هم قبول نمیشن پیرا هم قبول نم ...

این نظر شماست 

نظرتون محترم،ولی چیزی که تو جامعه میبینیم این نیست 

اگه علاقه ای ندارید بهتره وارد دانشگاه فرهنگیان نشید همین😊

روز خوش

دبیری برا کسی که علاقه داره خیلی خوبه چون هر ادمی تو زندگیش باید بره دنبال علاقش و این حق طبیعیشه ول ...

افرین دقیقا حرف منم همین بود 

کسی که علاقه داره هیچ 

برای کسی که علاقه نداره این موضوع صدق میکنه 

She is working on a bio…