2777
2789

وای بچه ها دیگه کلافه شدم من۶ساله ازدواج کردم وهربار توجمع مهمونی یاخونه مادرشوهرمیم من باشوهرم اروم راجب یچیزی حرف میزنیم(درگوشی نه هاخودم ازاین حرکت بدم میاد)سریع مادرشوهرم میگه چیشده یاچی گفتید؟خیلی رومخمه دوس ندارم بی احترامی کنم بنظرتون چی بگم که دیگه نپرسه؟وقتی میپرسه روم نمیشه بگم هیچی مجبورم به اونم بگم‌

خودش بارهابا شخصی اروم حرف زده ولی مایکبارنگفتیم چی میگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایپیکت. و قفل کرده بودی...وقتی چیزی سفارش دادی پولشو بده تو که میگی پولشو میدم.....تقصیر تو بوده نگفتی چقدر بگیره اون بنده خدا بی تقصیره

واقعا عجب آدمی هستی

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

اسی چرا نگیری ازش پولشو که دادی اونو بگیر ازش خیلیم عادی رفتار کن با مادرشوهرت انگار اتفاقی نیوفتاده اگه سر بحثو باز کرد بهش توضیح بده بگو گرده نخل مثل زعفرونه باید کم میگرفت منم راضی نبودم با شوهرش به مشکل بخوره دیدی که هر جور شد پولشو دادم دستشم درد نکنه خریده ولی طرز حرف زدنش اصلا درست نبود،همینارو به شوهرتم بگو ،بگو خریده اورده دستش درد نکنه ولی حق نداره هوچی گری کنه گریه کنه تورو پر کنه که بگی برم ازش معذرت بخوام پیش همه بشینه مسخره کنه که زنعموت تیکشو به من بندازه ،بگو درسته که میگه اشغال خور یا برو اشغالاتو بردار؟بگو من پیششون احترام ندارم؟بخاطر توعه داداششم که شده باید درست صحبت کنه،من که پولشو دادم ولی اعصبانیم که وقتی اون به من تعارف زد من فکر کردم واقعیه و بهش گفتم چی میخوام الانم ۷۰۰ گرم گرده نخل به کارم نمیاد ولی چون زنگ نزده و خریده با اینکه گفتم بهش کم بگیره پولشو دادم اشکال نداره اینم هزینه تجربم کردم (به هیچ عنوان معذرت خواهی نکن ولی توضیح بده مسئله روشن بشه )با خواهرشوهر خنگتم سر سنگین باش یه مدت

عزیزم اون تاپیکتو قفل کردی دروغ یا راست نمیدونم 

ولی در اینده یاد بگیر اولا دروغ نگی دوما پا حرفت بمونی

اینکارت که چندین نفر رو معطل خودت کردی با تاپیکت که معلوم نیس دروغه یاراست حق الناسه شاید بگی مجازیه ولی وقت هر ادمی خیلی باارزش تر از هرچیزیه اگه دروغی گفتی اونش باخدا

راستی عکسم خودم ارسال کردم ارسال شد پاک کردم 

در ضمن حق رو میدم به خواهر شوهرت با احترام🌹

عزیزم اون تاپیکتو قفل کردی دروغ یا راست نمیدونم ولی در اینده یاد بگیر اولا دروغ نگی دوما پا حرفت بمو ...

عزیزم تایپیکم روخودم قفل نکردم اومدم پیام بدم زده بود قفل شده ونمیشدنظرداد الان اومدم دیدم اوکی شده

چرابایددروغ بگم مگه بیکارم اخه من فقط اومدم ازچندنفرتون مشورت بگیرم نمیدونستم قراره پربازدیدشه دراخرم به نتیجه نرسم

نظرت محترمه امیدوارم توشرایط من قراربگیری متوجه شی که سرت کلاه گذاشتن و بی احترامی چقدر سخته

عزیزم گرده نخل رو بگیر بعد ببر عطاری نصفش رو بفروش بمونه احتمال داره خراب بشه زیاد هم مصرف کنید عوار ...

دوست ندارم بگیرم وقتی بهم بی احترامی کرد پولم میسپرم شوهرم خواست بگیره نخواستم فداسرم