2777
2789

ایا واسه کارهای داخلش الان شروع میکردید یا صبر میکردید اوضاع اروم بشه ؟ 

دستم نمیره واسه هیچ کاریش 

ذوقم کور شده 

وسایلی که خریدم چیدم جلو در مثل آینه دق حتی نمیبرم بزارنشون تو خونه جدید همینجوری تلنبار کردم جلو در 

شوهرم گفت امروز جمعه هست بیا جمع کنیم ببریم 

ولی من هی امروز فردا میکنم 

😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 3 روز هیچ کاری نکردم کلی گریه و غصه غذا هم نمی‌پختم. امروز خسته شدم همه زیر و رو تمیز کردم. اهنگ گذاشتم. گلومو اب دادم غذا پختم .بعدم نماز و دعا و ذکر. واقعا آروم شدم . اگه ماهواره دارید اصلا اینترنشنال نبینید چون خیلی تاثیر منفی داره و دروغ

من از روز اول سپردم به خدا الهی واسه بچه هامون خیر باشه

توکل به خدا ...من بچه ندارم اما دلم کباب میشه بچه میبینم ...فکر بچه هایی که پدر مادر ندارن بیشترم حتی ...میترسم دیوونه شم اخر 

من 3 روز هیچ کاری نکردم کلی گریه و غصه غذا هم نمی‌پختم. امروز خسته شدم همه زیر و رو تمیز کردم. اهنگ ...

آخه تلویزیون ایران هم از شرایط چیزی نمیگه بلاتکلیفیه.اینترنشنال هم اینقدر از شرایط میگه استرس و نگرانی زیاد میشه.آدم مونده چیو ببینه 

من 3 روز هیچ کاری نکردم کلی گریه و غصه غذا هم نمی‌پختم. امروز خسته شدم همه زیر و رو تمیز کردم. اهنگ ...

از وقتی اینترنت قطع شد من ارومتر شدم واقعا ...شوهرم که اصلا نمیزاره خبر گوش بدم ....آره به قول شما باید منم پاشم از جام 

بستگی داره الان ارزومه خونمون اماده شه بریم داخلش خیلی سختممونه 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!