2777
2789

چیکار می کنین که شوهرتون خیلی جذبتون میشه؟

چه جوری به شوهرتون می فهمونین که اعتماد به نفس بالایی دارین و استقلال دارین؟

Dance me to the end of Love...

وقتی به خودت مطمئنی نیاز نیست ثابتش کنی

عملکرد و رفتار و انرژی شخص مبین این قضیه س

حتی نحوه نگاه و ادای واژگان هم نشانگره

والا اگه یه دفتر 200 برگ هم بنویسی و تحویل طرف مقابلت بدی تاثیر نداره

شما فکر کن یه ادم خجالتی ایا باید بهتون بگه خجالتیه؟ یا از رفتارش فوری متوجه میشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اعتماد به نفسم بالاست و اينو هميشه شوهرم ميگه

اينكه از جمع و صحبت و سخنرايي و ... فراري نيستم و به خودم اهميت ميدم و ناراضي نيستم از ظاهر و باطنم

ايراداتمو با روي خوش ميپذيرم و سعي توي تغييرش دارم

با خوشرفتاریم شوهرم جذبم شده...و خیلیم باهاش میخندم و شوخی میکنم باهاش

خدا مطلقا باهامه و من همه کارامو ب خدا سپردم و برام ب نحو عاااااااااالی حلش کرد.قدرت مطلق خداوند پشت منه و کسی توانایی مقابله با خدا رو نداره...ممنونم خدا جووووووونم که همیشه پیشم بودی و هوامو داشتی و منو از همه بدیها دور کردی...خیلیییییی دوست دارم خدا جونم...بوووس بووووووووس💋💋💋

ازقیافه کاررفتارام عیب نمیگیرم. اگ خرده گرف ی هوم میگم رد میشم میرم حساسیت نشون بدی نقطه ضعف گیرشرن میاد.....ازکسی هم تعریف نمیکنم. دیگ بالاخره اگ کاری شروع کنم نحو احسنت تمومش میکنم ک ب چشمش بیاد. 

شوهر من میدونه بود و نبودش تاحد متوسط تو زندگیم تاثیر داره برای همین رفتارش باهام عالیه 

و اینکه به خودش و علایق و خانواده و دوستا و تفریحات و ... کلا زندگی شخصیش خیلی احترام میذارم. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

من اعتماد به نفسم متوسطه 

کاره خاصیم نکردم ولی خودمو دوس دارم همین .

به نظرم لیاقتشو دارم بهم توجه کنه و دوسم داشته باشه چون این باورمه واقعا هم همین شده کلا نظر آدم در مورد خودش هم مهم ترینه هم واقعی ترین چون همونی میشی و هستی که باور داری

زیبایم

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
وقتی به خودت مطمئنی نیاز نیست ثابتش کنی عملکرد و رفتار و انرژی شخص مبین این قضیه س حتی نحوه نگاه و ...

درسته

به نظرم ادم باید به مرحله ای رسیده باشه که این قضیه توو ذاتش باشه

حالا یا از اول داشته یا با تمرین

من متاسفانه گاهی خودمو دست کم میگیرم

چون انگار تثبیت نشده برام

وقتی خودت به خودت احترام نذاری مگه میشه کس دیگه ولووو همسر بذاره? ما خانوما باید رو حرمت نفسمون کار ...

اره متاسفانه ما خانما گاهی ظلم‌پذیریم

هميشه فعالم عاشق يادگيريم و هميشه مشتاق

اطلاعات عموميم بالاست

هيچوقت غيبت و حرف خاله زنكي نميزنم

از خودم و چهرم و هيكلم كاملا راضيم چون براش زحمت كشيدم

هميشه ورزش ميكنم

هيچوقت شكايت نميكنم و برعكس هميشه سعي در بهبود و حل مشكلات دارم

خوش رو و خوش برخوردم

ب همسرم احترام ميزارم

شوهر من میدونه بود و نبودش تاحد متوسط تو زندگیم تاثیر داره برای همین رفتارش باهام عالیه  و این ...

تا حد متوسط یعنی اینکه بهش فهموندی که به خودت متکی هستی بیشتر؟