یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
🌕'الحمدلله کَمْا هُوَ اَهْلُهْ، برام دعا کنین به حاحت چهارسالم برسم هر کی برام دعا کرد آرزو میکنم خدا هر چی میخواد بهش بده به حق حضرت عباس (ع) ، دختر امام زمانم ازش خواستم و دستم و به لطف و عنایت خدا گرفت،هر جا گره خورد به زندگیتون برین سراغش حتما دستتونو میگیره! خودش گفته حل و فصل مشکلات شیعیانمون بر عهده ی ماست
ببین قشنگم شهید ابراهیم هادی ازش میخوای که واسطه تو بشه بین خدا و حاجتت رو براورده کنه.اگه حاجتت ب اورده شد هرمقدااااااااار که تونستی مثلا یکی میگه پنج تا سیب یکی ده تا یکی دوتا هرچقدررررر که تونستی هرچندتا.بهتره بگی هرچقدر توانم بود سیب بدم.حالا شاید توانت یکی باشه بعد حاجت روا شدی سیبت رو پخش میکنی....برو امتحان کن بیا خبرش بده قول بده برا منم دعا کنی
سلام عزیزممن چند سال پیش برای یک حاجتی که تقریبا محال بود این ذکر رو گفتم:"یا کاشف الکرب عن وجه الحس ...
کاش برا من و خواهرم بخونی هر چی دعا کردیم مستحاب نشد به نیت اینکه من و خواهرم شغلای دولتی با حقوقای خوب همین روزا نصیبمون شه و شوهرای خیلی خوش اخلاق و مهربون و دست و دلباز و چشم پاک نصیبمون شه 😭