2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین

584 بازدید | 12 پست

سلام دوستان ...

من در دوران عقدم و مادر همسرم یه مدت رفت مسافرت و همسرم تنها بود و به توافق رسیدیم که این مدت من کنارش باشم و تنها نباشه 

یه ویلا شهرستان داشتیم و مدتی بود اونجا بودیم که به خاطر شرایط جنگی و این چیزا دو تا خواهرشوهرام با خونواده اومدن اینجا پیش من و همسرم و واقعا خدا شاهده من از ته دل خوشحال بودم که قراره دور هم باشیم 

چهار روز اینجوری گذشت تا دیروز که من بیرون بودم اومدم دم در کفشمو عوض کنم که دیدم دوتا خواهر باهم درمورد من حرف میزنن 

یکیشون گفت چرا برای تو لد شوهرش هیچی نخرید مگه میشه زن پول نداشته باشه و این حرفا ‌..اینم در نظر داشته باشین که من هرچی وس انداز و عیدی داشتم رو دادم به نامزدم که چک رو پاس کنه و واقعا خودم توقعات آنچنانی نداشتم نه کادو روز زن نه ولنتاین نه مراسم عید نوروز و نه قربان و نه لباس و طلاهای آنچنانی 

دومی هم گفت این چرا گورشو گم نمیکنه بره شاید ما اصلا نخواستیم شام بخوریم چی از جونمون میخواد 

من به هیچ وجه تا به حال پشت خواهرشوهر یا خونواده شوهرم حرف نزدم حتی پیش خونوادم و واقعا اون لحظه از چشم افتادن 

من بارها به همسرم گفتم میخوام برم خونه مامانم بمونم مدتی که اینجان و اون گفت معذب نباش و اینجا خونه ی خودته و تو صاحبخونه ای 

هرجور که هست من امروز صبح وسایلمو جمع کردم و اومدم خونه مامانم به همسرمم گفتم میخوام حال و هوام عوض شه ولی احساس میکنم با این کارم پرروتر خواهند شد 

به نظرتون من چیکار کنم بعد چندروز برگردم خونم یا نه بمونم تا اونا برن خونه هاشون بعد ؟

اولا که اشتباه کردی رفتی اونجا . خودتو سبک کردی. دوما که اونجا برخلاف حرف شوهرت ، تو صابخونه نیستی. 

و راه حل این که برگردی خونه مامانت و حتما به روشون بیار. بگو من حرفاتونو شنیدم. واقعا از چشمم افتادید . و حتما بگو که خدا تومن پول دادی بابت چک. 

که حساب کار دستشون بیاد و تاکید میکنم از در مظلومیت وارد نشو . نگو که من چقدر خوشحال بودم اومدید پیشمون و توقع ندارم شوهرم کادو ولنتاین و عید و تولد و .. بیاره. 

این حرفایی که اینجا نوشتی خیلی سطحتو میاره پایین. سرتو بیار بالا و از بالا حرف بزن باشون. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا واضح و علنا حرف هایی رو‌ ک شنیدی نگفتی پیش شوهرت ؟؟!!!

از همین اول زندگی سعی کن سکوت نکنی و هر حرفی رو همونجا مطرح کن 

ک مثل من بعد از پانزده سال بدترین ادم‌ دنیا نشی ...دقیقا کارهای خواهرشوهرت رو خانواده شوهر من انجام دادن و من سکوت کردم ...و الان دارم چوبش رو میخورم

من بودم همون موقع میگفتم چیزی لازم ندارین ک بفهمن حرفاشونو شنیدم و خونه رو ترک نمیکردم  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

ویلای شوهرته؟

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

باید همونجا خودتو نشون میدادی پررو میشن

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

اگر مایلید درخواست بدم اونجا بنویسیم و تو عموم ننویسین چون نمیشه حذف کرد و ممکنه آسیب ببینین

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم