2777
2789
عنوان

خواب دیدن عشق سابق

255 بازدید | 14 پست

لطفا کمکم کنید الان بار هزارم هست خواب عشق سابقم که دوسال کات کردم رو میبینم امروزم سه بار دیدم تو خواب که برام اهنگ‌غمگین میخونه منم میخونم بعد بهش میگم کاش ازدواج نمیکردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخش زیادی از خوابهای ما نتیجه افکار خودآگاه و ناخودآگاه ماست

اخه پیشنهاد جدایی از طرف من بود تو این دوسال زیادم فکر نکردم کلی خب میاد تو خوابم همیشه ازدواج کرده همیشه هم تو خواب ناراحته

پرونده ش هنوز توی ذهنت بسته نشده و بهش فکرمیکنی که خوابشو میبینی

خواب های ما بازتاب ناخوداگاهمونه

باید تمومش کنی تا ازاد بشی

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

منم احتیاج دارم اگر کسی تعبیر خواب بلده راهنمایی ام کنه خیلی با نحوه استفاده از نینی سایت اشنا نیستم و احتیاج به یه تعبیر خواب معتبر دارم، دیروز برای یه مورد عاطفی خیلی التماس حضرت زهرا کردم و بهشون توسل کردم و نذر نمک شب خواب دیدم دارم حلوای شیر نذری به کسی که دوسش دارم میدم اگر کسی تعبیرخواب بلده ممنون میشم راهنمایی ام کنه؟ الان باید نذر حلوا کنم یا حلوا پخش کنم یا چی؟  

نه خب اینکه همیشه فکر کنم ولی نمیدونم چند روز هعی میاد به خوابم

چون پرونده ش رو هنوز توی ذهنت نبستی، هنوزم بهش فکر میکنی

خواب هایی که میبینیم بازتاب ناخوداگاه ادمه

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch