2777
2789
عنوان

ایا کار بدی کردم بیاین

232 بازدید | 12 پست

امروز تولدمه. بابام کلا نیستش. شبا خونه نمیاد. زنگ نمیزنه. بچه طلاق هم نیستم. الان 10 روزه وضعیت مملکت این شکلیه درسته شهر ما ارومه اما تو این 10 روز نه اومد خونه نه زنگ زد. کار امروز و دیروزش هم نیست از بچگیم همینطور بوده. ولی خب مثلا روز سال تحویل میاد. روز تولدامون زنگ میزنه. امروز صبح دیدم زنگ زد عمدا برنداشتم. به مامانم گفتم بهش بگه مگه عمو یا داییمه زنگ میزنه؟ نباید تولد بچش خونه باشه؟ نمیخوام اینجوری تبریک بگه. اونم پیام داده زده به در اینکه من اینهمه کار میکنم فلان میکنم..... بخدا حسرت به دل یه چایی خوردن و بیرون رفتن با بابام موندم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش پیام بده بگو: من قدر کارهایی که برام میکنی میدونم ،میدونم واسه آینده ی منه تلاش میکنی ،خوشحالم بابتشو به داشتن همچین پدری افتخار میکنم ،اما من بابامو میخوام ،کنارشما بودنو به کل این دنیا نمیدم ،پس بیشتر بیا خونه ،من و مامان بدون شما تنهاییم همیشه از بچگی جاتون خالی بوده ،هیچ پول و امکاناتی نمیتونه جاتو پرکنه ... هدیه تولد من فقط دیدنته اینکه بیشتر بیای خونه ...نمیخام انقدر به خودت فشار بیاری کل دنیا فدای یه تار موت ، نمیخوام این همه سختی کار رو تحمل کنی دیگه ...وقتی میبینم تارهای موهات سفید شده هزار بار میشکنم ... فقط دیدن تو توی خونه وقتی داری استراحت میکنی واسم لذت اینو داره که دنیا رو برام خریده باشی ....

بگو :دیگه توقع دارم بیشتر پیشم باشی و واسه م خاطره بسازی ....هم اول واسه خودت ....هم واسه مامان که یه تنه این همه دوری رو تحمل کرده و خیلی جاها دلش نیومده شما رو نگران کنه و مشکلاتو تنهایی حل کرده .... هم واسه من

تا کنون غم دیده ای شادی فزاید در جهان ؟! 
بابای من که اصلا یادشم نیست، مدل بابات اینطوریه باهاش کنار بیا، احتمالا زن دوم هم داشته باشه اینطوری ...

دیشب خواب دیدم بابام زن دیگه ای گرفته😐😂

اگه امضام رو داری میبینی یه صلوات بفرست برام که باهاش ازدواج کنم...عاشق پروانه ام🦋

بابای من که اصلا یادشم نیست، مدل بابات اینطوریه باهاش کنار بیا، احتمالا زن دوم هم داشته باشه اینطوری ...

خیانت کرده میدونم پارسال هم به روش اوردم اما زد زیرش. من که مطمئنم. ولی واقعا دلم به حال خودم میسوزه. چه گناهی کردم بابام اینجوریه

باز خوبه زنگ میزنه

بابای من نمیدونه اصلا چندتا بچع داره 

کاش بابای من حداقلش برامون کارگری میکرد بعضی وقتا حتی یکی رو میبینم باباش کارگره حسرت میخورم

تو زندگیش هیچکاری نکرده برامون

التماس دعا

چی کاره‌اس؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر