2777
2789

از همون اول گفت رابطه هدفمند میخام و منم تایید کردم وگفتش ک بعد آشنایی سه چهارماهی ک گذشت با خانواده ها آشنا بشیم🥲

آدم خوش اخلاق وچارچوب دار و کاریزماتیکی بود موقعیت شغلیش هم عالی و لایف استایل سالمی هم داشت اهل باشگاه واینا...کلا خیلی دلنشین بود وبعد چن روز صحبت کردن ک دیدم زمان مناسبیه برا گفتنش اعلام کردم ک یه ازدواج ناموفق داشتم و یهو جا خورد وبا احترام گفت که خانواده ام موافقت نمیکنن واینا😔خیلی ناراحت شدم هنوز بعد چن مدت دلم پیشش گیره خودشم خیلی ناراحت شد تو دلم میگم تست خوبیه ببینی کی تورو واقعا بخاطر خودت میخاد از یه طرفم بعد مدتها اولین آقایی بود ک وایب خیلی مثبتی داشت و دلم میخاست آیندمو باهاش تقسیم کنم❤️‍🩹❤️‍🩹من تاحالا عشق رو تجربه نکردم حس کردم داره میشه😢

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازین ب بعد همون اول بگو که هیچ حسی نداری بهش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

ایشون هم بهرحال حق داشتن

نمیشه گفت که تست خوبیه ک ببینی کی شمارو برای خودت میخواد

همونطور که شما یه سری المان ها برای انتخاب همسر داری، هر کسی هم موارد مخصوص به خودش رو داره

انشالله که مورد مناسب تری سر راهت قرار بگیره

انشاالله اونی که خیره برات پیش بیاد

ممنون عزیزم خداکنه فراموشش کنم

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون  
ازین ب بعد همون اول بگو که هیچ حسی نداری بهش

چرا عزیزم؟من ابراز علاقه ای نکردم