سلام بنظرتون روزی دوبار پودر اینو فولیک مصرف کنم و ظهر یه دونه متفورمین همراه با ناهار و ورزش هم کنم و قند و شیرینی هم مصرف نکنم باردار میشم ؟تنبلی تخمدان دارم لاغر هستم حدودا ۵۴ کیلوام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام،مکمل عالی برای درمان تنبلی تخمدان و بهبود کیفیت تخمک اوابوست هست که میتونی تا روزی ۴ کپسول هم بخوری اما در کنارش حتما اصلاح سبک زندگی( ورزش هوازی، رژیم غذایی پرپروتئین) و ترک سیگار و مشروب ، غذای فست فود و در نهایت کنترل استرس بسیار کمک کننده هست.قول میدم سه ماهه خوب بشی.
من خودم متفورمین رو دوماه مصرف کردم هورمون هام متعادل شدناصلاح سبک هم خیییلی اثرگذاره
سلام، متفورمین داروی کاهنده قندخون هست و باعث لاغری میشود و دارای عوارضی مانند مشکلات گوارشی، کاهش ویتامین ب۱۲ هست اما برای بهبود کیفیت تخمک اوابوست، فرتی بیوتیک و مایواینوزیتول بسیار بهتر از متفورمین و IP6 است. البته اصلاح سبک و کنترل استرس هم بسیار کمک کننده هست.