2777
2789

سلام میشه راهنمایم کنید .من دخترم رشته زبان ۱۱م اردیبهشت بعدازظهر  کنکور داد رشته زبان انگلیسی.بعد فرداش هم سراسری و فرهنگیان‌رشته تجربی. ‌بعد برای فرهنگیان مجاز شد ولی وقتی انتخاب رشته خواست بکنه. بهش گفت این رشته ها فقط هست دبیر شیمی.دبیر زیست ..اموزش ابتدایی .و بهدشت مدارس. تمام اصلا نگفت زبان هم میتونی فرهنگیان انتخاب رشته کنی. چرا نشد یعنی  فرهنگیان زبان فرق میکرده؟

فرهنگیان زبان ثبت نامش جدا بود 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

ببین من فرهنگیان زبان بودم اره ثبت نام فرهنگیان زبان با فرهنگیان رشته تجربی فرق داره من فقط زبان ثبت نام کرده بودم ولی رشتم انسانی اگه میخواستم فرهنگیان انسانی بزنم یه بتونم برا درسا انسانی برم باید جدا ثبت نام میکردم 

فرهنگیان زبان جداست 

مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است.دنیایی که مادرم رو در نوجوانی از دست دادم قشنگ نبود و قشنگ نخواهد شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.