2777
2789
عنوان

یسریا واقعامهمون داری بلد نیستن

2238 بازدید | 45 پست

اومدیم خونه مادرشوهرم اینا

سه شب میشه حدودا اومدیم

قبلش خونه مامانم اینا بودیم اصرار کرد که بیاین اینحا و فلان

بعد میدونه من ساعت هفت بیدار میشم درس

یبار نگفت حداقل یچیز از تو یخچال بردار بخور صبح پا میشی

یخچال رو هم کامل خالی کرده برده وسایل هارو تو یخچال اتاق خوابشون

تو یخچال. اشپزخونه فقط گوجه رب و ابلیمو و ابغوره است😕😂بعد میخوابن تا ساعت سه 

الان شوهرم بیدار شده میگه هیچی نخوردی میگم نه رفته برام خوراکی خریده میگه اینارو بذار تو کیفت صبح ها بلند شدی بخور ولی مامان اینا نبینن ناراحت میشن🙄

بیچاره مامان من صبح میره سرکار ساعت پنج صبح میشینه نفری سه تا لقمه مختلف اماده میکنه شیر میریزه تو لیوان میذاره تو سینی تو یخچال چایی دم میکنه میوه میذاره تو ظرف شیرینی و خوراکی میریزه تو ظرف

میره سرکار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منک یروزم تو چنین جایی نمی مونم

منم دیگه امروز واقعا بهم برخورد 

منتظرم شوهرم یکم یچیز بخوره حالش جا بیاد بهش بگم دیگه یا باهم بریم خونه مامانم اینا یا خودم تنها برم اگه خودش میخواد پیش مامانش بمونه

اینهمه آدم تخلیه نکردن و نشستن تو خونه خودشون شماهم بهتره برگردین خونه خودتون ارزشتون رو کم نکنین

عزیزم ساختمون کناری ما و دوتا بلوک دیگه ریخت اومد پایین خونه ماهم داغونه اصلا خودشون گفتن تخلیه کنید 

60 تا شهید داده ساختمون

ما چجوری بشینیم سر جامون؟